NOTW: Hema nagellak 823

Hema is een winkelketen die praktisch elke Nederlander kent. Anno 2012 heeft Hema naast huishoudelijke spullen en textiel ook een prachtige collectie aan cosmetica. De afgelopen jaren zijn ze er absoluut op vooruit gegaan wat dat betreft.
De derde nagellak waarmee ik je kennis laat maken is dan ook eentje uit de collectie van Hema. Een nagellak die naar mijn mening kerstproof is, helemaal in combinatie met een extra-glinster-topcoat.

Toen ik deze bordeauxrode nagellak zag staan moest ik meteen aan kerst denken en na even tussen drie kleurtjes getwijfeld te hebben nam ik deze mee. Deze lak heeft jammer genoeg geen naam maar een getal, namelijk 823. Enorm jammer vind ik het dat deze mooie kleur geen bijpassende naam meegekregen heeft. Hier moet Hema zeker aan werken.
Deze 823 is er eentje uit het long-lasting-assortiment; uit exact hoeveel kleuren de collectie bestaat weet ik helaas niet, maar genoeg keuze is er wel.

Hema nagellak 823 is een mooie donkerrode (bordeaux) kleur met multicoloured shimmer. Zo uit het flesje bevat deze lak glinstertjes in de kleuren geel, paars, rood en roze. Veel nagellakken van Hema heb ik niet, maar deze 823 lakt goed en door haar dikke structuur dekt het met twee laagjes prima. Op de nagels zelf zie je eigenlijk niet veel terug van de multicoloured shimmer, enkel rood. Deze 823 vind ik een mooie kleur die eigenlijk bij alle huidskleuren past en uiteraard ook na de feestdagen ook goed te dragen is. Wat ik dan wel weer erg jammer aan deze 823 vind is dat het binnen één dag al aan het chippen is.

Hema Long Lasting nagellakken hebben een inhoud van 11 ml en kosten per stuk € 2,50

3 reacties

  1. zegt:

    Ooh wauw deze vind ik mooi! Lijkt op een lakje van KOH dat ik heb!

  2. Mooi kleurtje! Leuk voor de feestdagen!

  3. Ans zegt:

    Mooie kleur voor de feestdagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *