Headlines, Nagels beautytopia, nagellak, notd, O.P.I Gouda Gouda two Shoes, opi, Swatches

NOTD: O.P.I Gouda Gouda two Shoes Swatches & Review

O.P.I is één van de weinige nagellakmerken waar ik, sinds ik blog, erg benieuwd naar ben. Door velen wordt er lovend over het merk gesproken maar haar prijskaartjes zorgden er echter voor dat ik er geen had. Dat wil zeggen tot voor kort. Ook ik heb inmiddels O.P.I helemaal ontdekt en ik ben fan! De nagellakken van O.P.I zijn fijn in gebruik, ze hebben een goede substantie en blijven lang en goed zitten. En de kleuren waar je uit kunt kiezen is ontiegelijk. Het enige nadeel is natuurlijk haar niet budgetvriendelijke prijskaart.

opi Gouda Gouda two Shoes 4 opi Gouda Gouda two Shoes 5Mijn persoonlijke O.P.I-stash is in een korte periode van 0 naar 15 gegaan en vandaag introduceer ik graag Gouda Gouda two Shoes aan jou. Gouda Gouda Two Shoes is een prachtig orange/bruin/roze kleurtje, afkomstig uit de Holland-collectie uit 2012. Gouda Gouda Two Shoes bevat prachtige subtiele shimmers die in het zonlicht goed te zien zijn. De shimmer-kleuren die ik waarneem zijn goud en roze. Voor het najaar zeker een perfecte lak dat ook nog eens goed bij de modetrend past.opi Gouda Gouda two Shoes opi Gouda Gouda two Shoes1opi Gouda Gouda two Shoes 2Gouda Gouda two Shoes heeft een formule die wat aan de dunne kant is, bij het lakken moet je voorzichtig te werk gaan. Ondanks de substantie lakt dit prachtige kleurtje fijn en dekt het perfect met maar twee laagjes.opi Gouda Gouda two Shoes 3Afgelopen week kocht ik, na wat swatches gezien te hebben, Max Factor Fantasy Fire. Dit is een doorzichtig lakje met prachtige shimmers die op zichzelf niet heel bijzonder is maar als topcoat op een donkere tint echt prachtig. Uit nieuwsgierigheid bracht ik twee laagjes over Gouda Gouda two Shoes en het resultaat mag er wezen. Je krijgt een totaal ander lakje door deze combinatie.

O.P.I Gouda two Shoes is voor €8,95 bij Beautyvoordeelshop te bestellen.

Wat vind je van de lakje en mijn gemaakte combinatie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.