NOTD: Kleancolor – Catch Me

De laatste tijden ben ik helemaal in to dit soort kleuren. Persoonlijk vind ik deze kleurfamilie moeilijk te beschrijven, ze zitten ergens tussen blauw en groen in maar exacte kleurnaam weet ik niet. Sommigen noemen ze turquoise maar hoe dan ook, ik ben ze gaan waarderen.kleancolor catch me 1kleancolor catch me 2Ik ben dit soort kleurtjes dus erg gaan waarderen. En het was zelfs liefde op het eerste gezicht tussen mij en Kleancolor 102 Catch Me. Ook dit nagellakkleurtje zit ergens tussen blauw en groen in.kleancolor catch me nagellakkleancolor catch me kwastKleancolor Catch Me is een prachtig creamy lakje welk heel fijn lakt en snel droogt. Het lakje heeft geen brede kwastje maar ook niet dun, tussenin dus. Tijdens het lakken nam mijn liefde voor dit lakje nog meer toe, met 1 laag was dit lakje namelijk mooi dekkend. Wat een mooi kleurtje en een fantastische dekking. Uiteindelijk heb ik er een tweede laagje opgedaan maar dit goeddekkende lakje is met 1 laagje al mooi.

kleancolor catch me nagellak 1 kleancolor catch me nagellak 2 kleancolor catch me nagellak 3Kleancolor Catch Me op zichzelf vind ik prachtig maar ik ben erg enthousiast over de L’oreal Color Riche Confetti Top Coat, dat ik nieuwsgierig was hoe deze erover heen zou staan. Nou….beoordeel zelf maar..kleancolor catch me nagellak 4 kleancolor catch me nagellak 5De combinatie van Kleancolor Catch Me en L’oreal Color Riche Confetti Top Coat vind ik heel leuk. Wat vind jij van deze combinatie?

Kleancolor Catch Me €3,35
L’oreal Color Riche Confetti Top Coat €5,99

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

19 reacties

 1. Mooie lak!

 2. zegt:

  super fris kleurtje 😀

 3. zegt:

  Echt een perfect blauw kleurtje!

 4. Het is idd een hele mooie kleur. Ik houd het op turquoise. En de combi met L’Oréal is erg leuk!

 5. zegt:

  Mooi kleurtje! Wel iets meer voor de zomer of lente, maar absoluut een prachtige kleur! Ik vind het ook heel netjes gelakt; je kunt zien dat je er ervaring mee hebt. En die spikkels maken het helemaal apart!

  1. Thanx 🙂 oefenen maakt het verschil

 6. Wauw echt een heel mooi kleurtje!

 7. zegt:

  Wauw, wat een prachtige frisse kleur! Ook met de topcoat staat het leuk 🙂

 8. zegt:

  Heel erg mooi kleurtje! De combinatie vind ik ook heel erg leuk eruit zien.

 9. zegt:

  Wauw indd ontzettend mooi!

 10. zegt:

  Wat een gaaf kleurtje is dit zeg! Ziet er echt mooi en lekker vrolijk uit 🙂 Vooral zo met die topcat, nog leuker!

  1. De topcoat maakt bijna ieder lakje nog leuker 🙂

 11. zegt:

  pretty colour en met de top coat PRACHTIG

 12. zegt:

  Heel mooi kleurtje maar meer iets voor de zomer 😀

  1. hahah, ik ben niet zo seizoen gebonden als het om nagellakkleuren gaat.

 13. zegt:

  Prachtig, ook een gave combi met die topcoat

 14. zegt:

  wat een mooie kleur! lekker vrolijk en zomers

 15. zegt:

  Lekker opvallend kleurtje!

 16. Wauw, wat een mooie sprekende kleur! Hier hou ik ook wel van 🙂
  En mooie glitter topcoat, ik heb hem ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *