NOTD | Ciaté Speed Dial

Aangezien het komend weekend Koningsdag is en het WK eraan zit te komen, laat ik swatches zien van een nagellak die perfect past bij deze oranjedagen: de Ciaté 023 Speed Dial. Hoe oranje wil je het hebben? Ciaté-lakken staan bekend om hun zeer goede lakbaarheid. Het kwastje bestaat uit maar liefst 250 haartjes en zorgt ervoor dat je makkelijk je nagels egaal en streepvrij kunt lakken. Het lange penseel is speciaal ontworpen om maximale controle te bieden en het licht gebogen flesje past comfortabel in je hand. Ciaté is verkrijgbaar bij de betere parfumeriewinkels zoals Bijenkorf, maar ook bij bol.com. De meeste kleuren zijn standaard te koop voor € 9,95, maar Speed Dial is bij www.beautyvoordeelshop.nl te koop voor slechts € 5,95.

ciaté speed dial 2Deze lak lakt inderdaad heel fijn en ‘glijdt’ gemakkelijk over mijn nagels. Het kwastje en de vloeibare textuur zorgen ervoor dat je de lak goed kunt verdelen. De dekking van deze kleur is niet helemaal wat ik ervan verwacht had, want drie laagjes is wel aan te bevelen. Met twee laagjes ziet de lak er ook mooi uit (wellicht nog beter met een goede basecoat), maar drie laagjes oogt toch net wat egaler.ciaté speed dial 3 ciaté speed dial 4Waar veel nagellakmerken problemen opleveren als je te veel laagjes aanbrengt – het wordt meestal stroperig en het duurt lang voor het droog is – is de textuur van deze lak dermate prettig dat dit geen probleem oplevert en bovendien droogt de lak snel, dus tussen de laagjes door hoef je maar enkele minuten te wachten. En met een goede, sneldrogende topcoat (mijn favoriet is de Sally Hansen Insta Dri) ben je sowieso snel klaar met je manicure, en blijft het lang mooi zitten zonder chippen. Met de Insta Dri-topcoat blijven de meeste lakken bij mij zeker een dag of drie goed zitten. Dat klinkt niet lang, maar aangezien ik werkelijk totaal niet voorzichtig ben en ik er alles mee doe, is dat voor mij aardig lang. Bovendien wil ik na die dagen meestal toch weer een andere kleur op mijn nagels.

ciaté speed dial 5Ik ben blij met het resultaat! De glans is prachtig en het ziet eruit alsof er gelnagellak op mijn nagels zit. Ik ben ondanks de iets mindere dekking (dat verschilt overigens per kleur) toch heel tevreden over deze lak, en zal ‘m dan ook zeker gaan dragen op de komende feestelijke oranjedagen.

De Ciaté Speed Dial is voor maar € 5,95 te koop via beautyvoordeelshop.nl

Heb je al een geschikte nagellak voor Koningsdag uitgezocht?

12 reacties

 1. zegt:

  die is mooi 😀

 2. zegt:

  Wat een mooie kleur! Ik vind de flesjes van Ciaté altijd zo cute 🙂

 3. Prachtige kleur, lekker oranje 🙂 Leuke blog heb je ook, ik ga ik je volgen via bloglovin!

  Liefs,
  Britt

 4. zegt:

  Super leuke kleur, ideaal voor Koningsdag 😀

 5. zegt:

  Toffe kleur! En voor mij een enorm pluspunt dat hij snel droogt 🙂 Ik ben zo ongeduldig he!

 6. zegt:

  Wat een gaaf kleurtje is het zeg 😀

 7. zegt:

  Perfect voor koningsdag idd 😀

 8. zegt:

  Ziet er goed uit, perfect voor Koningsdag en ik vind het strikje op de potjes altijd ZOOO cute!

  Liefs Rosie

 9. zegt:

  Gave kleur!

 10. zegt:

  Prachtige kleur! Erg leuk voor koningsdag.

 11. zegt:

  Wat een mooie oranje kleur!

 12. zegt:

  Super leuk! Inderdaad tof voor Koningsdag. X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *