NOTD | Ciaté Pinkalilly

I am a sucker for pink. Door een roze bril ziet alles er gewoon veel mooier uit. En dat roze mijn favoriete nagellak kleurtje is hoef ik denk ik niet meer toe te lichten.

Na Essie en Opi heb ik een grote liefde voor de lakken van Ciate ontwikkeld. Wat hebben zij prachtige lakken in hun brede collectie. Ikzelf ben van de creamy lakken en vandaag heb ik een wel heel mooi lakje voor jullie in petto. En dan wel eentje met prachtige shimmer!

Ik heb het natuurlijk over Ciaté Pinkalilly! Pinkalilly is een creamy lak met prachtig gouden shimmers om de lak nog meer te laten stralen. De lakken van Ciate staan bekend om hun goede dekking en dit pareltje is geen uitzondering op die regel. Ciate Pinkalilly dek met twee dunne laagjes perfect!Ciaté Pinkalilly 1 Ciaté Pinkalilly 2Ciaté Pinkalilly heeft een standaard kwast, dat wil zeggen niet dun en niet dik, en brengt erg fijn aan. Het grote voordeel van niet al te brede kwastje is dat je mooi en strak langs je nagelriemen kunt lakken. Door haar lange dop heb je een goede greep tijdens het lakken.

Over de droogtijd ben ik tevreden en dit roze lakje vol gouden shimmers blijft met een top coat 4 dagen chipvrij zitten.

Leuk om te weten: Pinkalilly is samen met pinkaboo de ciate breast cancer awareness duo geweest.

Ciaté Pinkalilly heeft een inhoud van 13,5ml, kosten €7,95 en te bestellen via Beautyvoordeelshop.nl

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

9 reacties

 1. zegt:

  Hele mooie kleur! Ik vind dat strikje op het flesje altijd zo schattig eruit zien x

 2. Super mooi kleurtje!

 3. zegt:

  Wat een super girly lakje, heel erg mooi!

 4. zegt:

  Oh wat een mooie kleur roze, en die kleine shimmers erin! Love it! 🙂

 5. zegt:

  Wat een prachtig lakje!

 6. zegt:

  Prachtig lakje en mooi met die shimmer!

 7. zegt:

  Wat een prachtig kleurtje! Ik vind de verpakking van Ciate zo leuk!

 8. zegt:

  Ik ben normaal niet zo van de shimmer in nagellak, maar vind dit wel gaaf! X

 9. Super mooi lakje, echt een mooie kleurtje en de shimmer ziet er super mooi uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *