NOTD | Ciaté Fun Fair

Zo nu en dan kom ik op het World Wide Web nagellak swatches tegen waar ik head over heels verliefd op word. Dit overkwam mij na het zien van dit lakje. Ik was direct in love en ik moest het hebben. Ik besloot ter plekke dit prachtige kleurtje in mijn webshop op te nemen en de rest is geschiedenis.Ciaté Fun Fair 2 Ciaté Fun Fair 3 Ciaté Fun Fair 4Ciaté is een merk dat ik niet zo heel lang geleden ontdekt hebt en mijn lijst met lakken die ik graag in mijn persoonlijke stash zou willen toevoegen groeit gestaag. Fun Fair kan ik inmiddels doorstrepen en hier ben ik dus heel blij mee. Naast het aparte potje met leuke strikje is de kwaliteit van de lakken een reden waarom Ciaté bij mij geliefd is.Ciaté Fun Fair 5 Ciaté Fun Fair 6 Ciaté Fun Fair 7Ciaté Fun Fair is een creamy roze lakje met een paarse ondertoon en een prachtige hoogglans finish. Het lakje heeft een kwastje dat fijn lakt en mede dankzij de fijne substantie van Fun Fair kun je moeiteloos je nagels van een mooi en egaal roze kleurtje voorzien. De substantie laat zich makkelijk verdelen en de lak dekt met twee laagjes. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk een derde laag intenser en dus mooier vind. Wat betreft de houdbaarheid van Fun Fair, deze blijft bij mij moeiteloos vier dagen zonder enige chip zitten.

Ciaté Fun Fair bevat een inhoud van 13,5 ml en is te koop via Beautyvoordeelshop.nl voor € 7,95

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

20 reacties

 1. zegt:

  Liefde voor die kleur, ik vind hem zoooo mooi! Lekker zomers ook <3

 2. zegt:

  Wat een mooie kleur is dat!

 3. zegt:

  erg lief kleurtje 😀

 4. zegt:

  Wat een perfect, roze kleurtje!

 5. zegt:

  Ciaté is zo’n leuk merk! Mooi kleurtje. X

 6. zegt:

  Wat een super mooi kleurtje!

 7. Ah wat een schattig en mooi kleurtje!

 8. zegt:

  Wow gaaf nagellakje! Wat een top kwaliteit zeg! Love it! <3

 9. zegt:

  Oh wauw, perfect roze <3

 10. Echt een mooie roze kleur!

 11. zegt:

  Wat een mooi kleurtje 🙂 De flesjes van Ciaté zijn ook echt zo leuk!

 12. Echt een mooi kleurtje :)!

 13. Wauw! Super mooie kleur!

 14. zegt:

  Wat een snoepkleurtje!

 15. zegt:

  Wat een prachtig zomers lakje!

 16. zegt:

  Mooi kleurtje!

 17. zegt:

  Wat een mooie kleur! x

 18. hele leuke en zomerse kleur liefs x

 19. zegt:

  prachtige kleur ♥

 20. zegt:

  Wauw! Deze vind ik echt mooi! Sowieso omdat ie erg goed dekt, maar hij staat ook nog eens super mooi bij jouw huid! XX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *