Headlines, Nagels beautyvoordeelshop, Ciaté Fun Fair, notd

NOTD | Ciaté Fun Fair

Zo nu en dan kom ik op het World Wide Web nagellak swatches tegen waar ik head over heels verliefd op word. Dit overkwam mij na het zien van dit lakje. Ik was direct in love en ik moest het hebben. Ik besloot ter plekke dit prachtige kleurtje in mijn webshop op te nemen en de rest is geschiedenis.Ciaté Fun Fair 2 Ciaté Fun Fair 3 Ciaté Fun Fair 4Ciaté is een merk dat ik niet zo heel lang geleden ontdekt hebt en mijn lijst met lakken die ik graag in mijn persoonlijke stash zou willen toevoegen groeit gestaag. Fun Fair kan ik inmiddels doorstrepen en hier ben ik dus heel blij mee. Naast het aparte potje met leuke strikje is de kwaliteit van de lakken een reden waarom Ciaté bij mij geliefd is.Ciaté Fun Fair 5 Ciaté Fun Fair 6 Ciaté Fun Fair 7Ciaté Fun Fair is een creamy roze lakje met een paarse ondertoon en een prachtige hoogglans finish. Het lakje heeft een kwastje dat fijn lakt en mede dankzij de fijne substantie van Fun Fair kun je moeiteloos je nagels van een mooi en egaal roze kleurtje voorzien. De substantie laat zich makkelijk verdelen en de lak dekt met twee laagjes. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk een derde laag intenser en dus mooier vind. Wat betreft de houdbaarheid van Fun Fair, deze blijft bij mij moeiteloos vier dagen zonder enige chip zitten.

Ciaté Fun Fair bevat een inhoud van 13,5 ml en is te koop via Beautyvoordeelshop.nl voor € 7,95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.