Headlines, Nagels catrice Crush On Matt, Catrice Luxury Vintage Satin Matt Effect, nagellak, nagels, notd

NOTD | Catrice Luxury Vintage Satin Matt Effect – Crush On Matt

De kleur roze kan ik moeilijk weerstaan. Toen ik afgelopen week dit lakje tegenkwam kon ik dan ook niet anders dan het af te rekenen. Gek genoeg kwam ik er pas thuis achter dat dit lakje geen creamy finish heeft maar een matte. Laat het nou zo zijn dat ik nog geen enkele roze matte finish in mijn stash heb en dus alsnog enthousiast met mijn aankoop ben. Nu hopen dat dit lakje zelf mij niet teleurstelt.

Catrice Crush On Matt 2Catrice Crush On Matt 3Dit kleurtje is afkomstig uit de nieuwe Catrice Luxury Vintage Satin Matt collectie en is onderdeel van een achttal lakjes (als ik het goed heb). Dit is 02 Crush On MATT, het roze kleurtje uit de collectie.

Catrice Crush On Matt 5In tegenstelling tot het standaard nagellakflesje van Catrice komt deze collectie in een vierkant flesje. Dit oogt wat luxer dan de standaardflesjes als je het mij vraagt. Naast het verschil in de flesjes verschilt de inhoud ook; deze collectie bevat 11 ml inhoud terwijl de standaardflesjes 10 ml bevatten. Ook is er verschil in het kwastje. Het kwastje van dit lakje is smaller en helaas kan ik niet zeggen dat het in gebruik beter is. Persoonlijk vind ik het standaardkwastje namelijk fijner lakken.

Catrice Crush On Matt 4De substantie van dit kleurtje is goed, het brengt redelijk goed aan maar helaas droogt het net wat te snel waardoor je foutjes niet gemakkelijk kunt corrigeren. Wat betreft de droogtijd is dit lakje snel maar over de dekking ben ik minder enthousiast. Pas na drie laagjes kreeg ik goed gedekte nagels. Over het eindresultaat ben ik wel weer tevreden.

Catrice Crush On Matt 602 Crush On MATT heeft een satijnmatte finish met ietwat pareleffect, in het flesje zelf is dit effect veel meer aanwezig. Het lakje droogt snel maar helaas blijft het bij mij niet lang op de nagels zitten. In de ochtend lakte ik mijn nagels en in de avond, na afgewassen en afgedroogd te hebben, viel het me op dat maar liefst drie nagels flink gechipt waren. Voor mij is dit dus een zwaar minpunt. Maar eerlijk is eerlijk; bij mij blijven nagellakken over het algemeen nooit lang ongechipt. Het probleem met matte lakjes is dat je er geen topcoat overheen kunt doen waardoor ze dus ook sneller zullen gaan chippen.

Catrice Crush On Matt 7Ik ben redelijk tevreden over dit lakje. Groot voordeel is dat het snel droogt en het kleurtje zelf is lekker snoezig.

Catrice Luxury Vintage Satin Matt Effect – Crush On Matt kost € 3,59

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.