NOTD: Catrice Karl Says Très Chic

Zo als we allemaal inmiddels gewend zijn komt rond deze tijd de nieuwe collectie van Catrice in de winkel te liggen. Hiermee gaat er een selectie producten gepaard die de winkelschappen verlaat en wordt deze met korting verkocht. Afgelopen weekend bracht ik een bezoekje aan het Kruidvat in de hoop nog enkele producten die uit de collectie gaan te vinden, maar helaas waren de overgebleven producten niet die ik zocht. Met lege handen ben ik niet de winkel uitgelopen want naast enkele verzorgingsitems viel mijn ogen op dit lakje.Catrice Karl Says Très Chic 1Ik ben sowieso een groot fan van roze lakjes, met name de felle roze lakjes weten mijn aandacht vast te houden maar ook dit oudroze lakje kon ik niet weerstaan. Catrice Karl Says Très Chic doet me ergens denken aan Welcome To Roosywood, die al lange tijd op mijn wishlist staat.Catrice Karl Says Très Chic Catrice Karl Says Très Chic 2Catrice Karl Says Très Chic is een stijlvol kleurtje dat naar mijn mening altijd wel gedragen kan worden. Het lakje lakt gemakkelijk en dankzij haar brede borsteltje is na één beweging je nagel van een laagje voorzien. Na één laagje is je nagel redelijk goed gedekt maar een tweede laagje maakt het intenser en mooier. De vloeistof is wat aan de dikke kant waardoor je dus moet uitkijken dat je niet te veel gebruik. Als je hier rekening mee houdt levert het lakken totaal geen problemen op.

Catrice Karl Says Très Chic is een prachtig en stijlvol creamy lakje met een mooie naam. Het lakje blijft in het assortiment zitten en is te koop voor €2,99.

 

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

7 reacties

 1. Mooi kleurtje. Ik hou van roze nagellak.

 2. zegt:

  Ik heb deze ook, zo’n leuk kleurtje!

 3. Prachtig lakje!

 4. Pretty kleurtje!! <3

 5. zegt:

  deze blijft echt favoriet!

 6. zegt:

  Blijft een mooi kleurtje, heb twee flesjes thuis! 🙂

 7. zegt:

  Heel mooi kleurtje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *