NOTD | Catrice Call Me Princess

Met mezelf had ik de afspraak gemaakt zo min mogelijk nieuwe nagellakjes aan mijn overvolle stash toe te voegen. Dat wilt natuurlijk zeggen met uitzondering van de nagellakjes dat ik voor de webshop binnen krijg.

Ondanks de gemaakte afspraak met mezelf is het natuurlijk onvermijdelijk om niet verliefd op een lakje te worden en gezien ik naast het bloggen ook veel blogs bezoek kom ik vanzelfsprekend ook veel swatches tegen. En dan wordt de gemaakte afspraak door de wc gespoeld. Na het zien van diverse swatches van de Crushed Crystals van Catrice in de kleur Call Me Princess was ik verliefd geworden. Het lakje liet me ergens aan de prijzig Illamasqua Shattered Star Nail Varnish in de kleur Fire Rose denkenEen prachtig lakje dat al enige tijd op mijn wishlist staat. Gezien de prijs van deze beauty vind ik Call Me Princess met haar budgetvriendelijk prijs een redelijk goede alternatief om het gemis te verzachten. Maar Fire Rose wil ik absoluut ook nog eens aan mijn stash toevoegen.Catrice Call Me Princess 5Call Me Princess is één van de zes lakjes uit de Crushed Crystals collectie van Catrice.Catrice Call Me PrincessCatrice Call Me Princess is een barbieroze lakje dat vol met gouden glitters zit. De lakje heeft een dikke structuur welk tijdens het lakken wat lastig kan zijn. Wat mij betreft had het lakje dus gerust wat dunner mogen zijn. Dankzij de brede kwastje van de lak kun je met een strook je nagel van een laagje lakje voorzien. Call Me Princess dekt met twee laagjes goed en wat betreft de droogtijd, daar moet je wat geduld voor overhebben. Het lakje droogt niet super langzaam maar snel kan ik het ook niet noemen.Catrice Call Me Princess 2 Catrice Call Me Princess 3Catrice Call Me Princess behoort tot de liquid sand effect nagellakken maar persoonlijk vind ik de sand effect van Call Me Princess niet erg zanderig maar meer een lak vol glitters. De aanwezigheid van de gouden glitters is leuk maar naar mijn smaak teveel waardoor dit lakje niet vaak op mijn nagels te vinden zal zijn. Het is een mooi lakje mocht je van roze en glitters houden.

Catrice Call Me Princess heeft een verkoopprijs van €3,39

 

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

18 reacties

 1. zegt:

  .Ik heb zelf ook deze nagellak, vind hem erg mooi. Ik krijg er vaak complimenten over. Ik vind deze ook erg mooi bij je staan

 2. zegt:

  Ik vind deze juist wel heel erg leuk! 🙂

 3. zegt:

  Ik heb deze ook en ik vind ‘m heel mooi! Ik merk wel dat ik erg moet oppassen met morsen. Je ziet al snel overal glittertjes zitten. 🙂

 4. zegt:

  Dit lakje heb ik ook en ben er helemaal happy mee <3

 5. zegt:

  Wat een beauty!

 6. zegt:

  Wat een prachtige lak! Mooie foto’s!

 7. zegt:

  Ik vind het een heel mooi kleurtje hoor!

 8. zegt:

  Wauw, mooi kleurtje! X

 9. zegt:

  Ik heb hem ook en hij is ZO mooi! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 10. zegt:

  Ik ben ook niet erg fan van roze, maar deze vind ik wel echt erg mooi! Misschien iets te “barbie”, maar vind hem wel iets hebben!

 11. zegt:

  Heb deze zelf overgeslagen maar op een bruinere huid komt hij zo goed tot zijn recht.

 12. zegt:

  Ik vind dat glitterige juist wel erg leuk! Ook leuk om alleen op je ringvinger te doen en de rest van je nagels een gewoon lakje!

 13. zegt:

  Mooi lakje!

 14. Ik vind dit juist echt een mooi lakje!

 15. zegt:

  Ik heb deze zelf ook, wat is ‘ie mooi!!

 16. zegt:

  Ik vind hem wel heel mooi! Ik houd ook wel van dat glitterige 😉

 17. zegt:

  Mooi lakje!

 18. zegt:

  Mooie swatch die ik tot nu toe heb gezien… wauw! Staat heel goed bij je huidkleur zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *