Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "beautytopia.nl.mysql.service.one.com" in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/5/f/9/beautytopia.nl/httpd.www/cms/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 NIVEA Q10 Power +Extra Voedend nachtcrème - Beautytopia

NIVEA Q10 Power +Extra Voedend nachtcrème

In mijn hoofd heb ik een lijstje met producten die ik uitsluitend in de aanbieding koop. Hieronder valt zowel mijn dag- als nachtcrème. Wanneer je slim te werk gaat kun je namelijk vele verzorgingsproducten tijdens de zogeheten 1 +1 acties shoppen. In het algemeen heb ik dan ook altijd wel een reserve potje liggen maar een paar maanden terug kwam ik zonder nachtcrème te zitten. En je kunt het vast al raden: deze was toen helaas niet in de aanbieding. Na enkele dagen het welbekende blauwe Nivea potje gebruikt te hebben ging ik op zoek naar een geschikte alternatief. En deze vond ik binnen het Nivea assortiment. Een nieuw lijn binnen het assortiment is de Q10 Power met 100% huid identieke Q10. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, helemaal omdat deze in de 1+1 aanbieding was, en ik besloot de nachtcrème maar eens uit te proberen. Zo gezegd zo gedaan. In dit artikel geef ik mijn eerlijke mening over deze NIVEA Q10 Power +Extra Voedend nachtcrème. Lees je weer gezellig mee?

Meer over dit product
NIVEA Q10 Power +Extra Voedend is een nachtcrème die je huid beschermt, extra energie geeft en het huidverouderingsproces bestrijdt. Het bevat Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. De dagcrème bevat Q10, Creatine en Arganolie. De Q10 remt de natuurlijke huidveroudering af en is een beschermende antioxidant, Creatine is een biologisch zuur dat huidverstevigende vezels stimuleert*. Arganolie heeft een voedende en verzachtende werking.(bron nivea.nl)

De NIVEA Q10 Power +Extra Voedend nachtcrème komt in een blauw met goud verpakking, persoonlijk vind ik het er wel leuk uitzien. De crème zelf zit in een blauwe potje, de blauwe deksel heeft een gouden randje. Het geheel heeft een luxe uitstraling.

De NIVEA Q10 Power +Extra Voedend nachtcrème gebruik ik nu inmiddels ruim twee maandjes. Al sinds het eerste keer gebruik was ik enthousiast. Ik heb voor deze extra voedend variant gekozen omdat ik van nature een droge huid heb en extra hydratatie wel goed kan gebruiken. Deze nachtcrème van Nivea heeft (lichtelijk) de welbekende en vertrouwde nivea-geur wat ik persoonlijk niet storend vind. De crème heeft een dikke structuur maar desondanks smeert het echt heel fijn uit. Het is iets wat vettig maar het product trekt ook wel lekker snel in mijn huid. Na het uitsmeren voelt mijn huid fijn en gevoed aan. Waar ik bij sommige nachtcrèmes last van heb is dat mijn gezicht de volgende ochtend nogal trekkerig aanvoelt, nou dit heb ik met deze Q10 power crème niet. Totaal niet zelfs! Ik heb zeker wel het idee dat mijn huid er blij van word! Mijn huid is zichtbaar stralender en gehydrateerd en dus ook in een betere conditie.

In een potje zit 50ml product, hier kun je zeker wel een tijdje mee.  Helemaal omdat dit product best wel zuinig in gebruik is.  In combinatie met de dagcrème ben ik zeker tevreden met de resultaat van deze nachtcrème. Wel hoop ik uiteraard na een langere tijd van gebruiken resultaat te zullen zien wat betreft het bestrijden van het huidverouderingsproces (rimpels vermindering).

Ben jij al bekend met de NIVEA Q10 Power?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Ik ken het wel, maar heb hem nog niet zelf geprobeerd! Ik koop trouwens crèmes ook het liefste in de aanbieding, of eigenlijk alles 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *