Nike Air Max 270 voor een casual look

Sinds vorige jaar ben ik mijn kledingstijl wat aan het aanpassen. Dit betekent naast het wegdoen van bepaalde kledingstukken ook het kopen van nieuwe. En als je dan eenmaal je kledingkast aan het vernieuwen bent is de verleiding om ook nieuwe schoeisels te shoppen groot. Althans, dat is wat er gezegd wordt. Voor mij geldt dit echter niet, ik ben niet zo’n schoenenfreak en in het algemeen ben ik met 1 paar van een soort tevreden. Laarzen heb ik jaren met veel plezier gedragen, dat was echt mijn ding. Sneakers droeg ik daarentegen zelden maar tegenwoordig weet ik dit schoeisel meer te waarderen. Een goed passende paar sneaker zit gewoon zoveel lekkerder! En omdat ik anno nu toch wel meer van de ‘comfort’ ben, ben ik van team gewisseld. Team sneakers dus! En mijn nieuwste aanwinst is ideaal om met van alles te combineren.

Nike Air Max 270

Witte sneakers zijn volgens velen onmisbaar in je garderobe. Maar ik moet bekennen dat ik nooit eerder een witte sneaker gehad heb. Inmiddels is hier verandering in gekomen en ben ik de blije eigenaar van dit super toffe model. De Nike Air Max 270 is een lage sneaker in een mooi en redelijk eenvoudig design. Dit model is in meerdere kleurenuitvoering verkrijgbaar, de zwarte uitvoering is ook echt heel mooi. Volgens de productbeschrijving heeft de schoen de grootste Air unit van Nike tot nu toe in de hak voor een superzachte ervaring, die net zo ongelofelijk voelt als hij eruitziet. De binnenschoen voelt tegelijkertijd nauwsluitend aan en beweegt mee met je voet.

De Nike Air Max 270 is ademend en zorgt met zijn air demping en flexibiliteit voor extra draagcomfort. De schoen heeft veters maar het is eigenlijk geen veter-schoen. Het is een dichte model dat je zo aan en uit trekt. Je kunt wel zeggen dat de veters puur voor de uitstraling zijn. Het maakt de gehele look van de schoen af.

Terugkomend op mijn kledingstijl die ik aan het veranderen ben: mijn streven is dus om naast broeken, waarin ik mij het meest prettig voel, ook jurken en rokken te dragen. Jurken heb ik dit jaar veel gedragen maar rokken niet. Daar moest dus nog verandering in komen, zo gezegd, zo gedaan! Ik vond een leuke midi jurk in een mooie dusty pink kleur maar een leuke schoen om het mee te combineren had ik niet. Zo is mijn zoektocht naar een comfortabele witte sneaker van start gegaan. Mijn zoektocht bracht mij dus bij deze witte Nike Air Max 270 en wat ben ik er blij mee! De schoen zit en loopt lekker en daarnaast is het met veel outfits te combineren. Je kunt het bijvoorbeeld met een sportieve look combineren maar zeker ook met een casual look. Wat mij betreft is deze witte Nike Air Max 270 een aanwinst voor mijn garderobe!

Vind jij witte schoenen ook onmisbaar in je garderobe, draag jij deze vaak?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *