Nieuwe uiterlijk voor Pink Gellac Nagellakpotjes

Pink Gellac kennen jullie allemaal inmiddels denk ik wel. Dit nagellakmerk beloofd met hun systeem maar liefst 14 dagen lang een perfecte manicure en dat zonder chippen. Sinds ik dit merk ontdekt heb ben ik groot fan van ze geworden. Dit merk heeft een uitgebreide kleurenassortiment en hun potjes zien er sinds kort ook nog eens extra leuk uit. Kijk gauw verder en ontdek de vernieuwde potjes van Pink Gellac..

Vernieuwde Pink Gellac potjes

Het valt direct op: de potjes van Pink Gellac hebben een nieuwe uiterlijk gekregen. Waar de oude potjes vooral uit de kleur zwart bestaan zijn de vernieuwde potjes van kleur voorzien. Zo zijn de flesjes voorzien van labels in de kleur van de lakjes en hebben de doppen goudkleurige printjes gekregen. Maar ook de logo en naam (PinkGellac) op de potjes zijn onder handen genomen, hiervoor is heel toepasselijk voor de kleur goud gekozen. En de namen van de lakjes worden nu subtieler op de potjes vermeld.

Link op de foto zie je de oude potje en rechts de vernieuwde variant. Het geheel vind ik persoonlijk een mooie en vrolijke uitstraling hebben. Wat mij betreft zeker dus een prima vernieuwing.

Wat vindt jij van deze vernieuwde potjes?

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *