Nieuwe producten Essence Najaar 2014!

Ik wachtte al een tijdje op het bericht van het assortimentswisseling van Essence. Zoals jullie misschien wel weten gaan er in het voor en na-jaar een aantal producten uit de schappen om plaats te maken voor vernieuwde producten. Ik kijk hier iedere keer weer opnieuw naar uit! Ik ben heel benieuwd wat ik kan verwachten van de nieuwe producten. Ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet.

Essence Effect Eye Pencil €1,99Essence Najaar 1Deze ontzettend mooie felgekleurde potloden met een super vrolijke verpakking beloven zacht van structuur te zijn, en goed gepigmenteerd. De potloden zijn verkrijgbaar in het zilver, goud, roze, grijs, groen en blauw!

Essence Liquid Liner €2,89Essence Najaar 2Ook komen er twee nieuwe eyeliners in het assortiment. Ik vermoed dat ze beide dezelfde formule zullen gaan hebben, alleen zal de ene mat opdrogen, en de andere zal glanzend blijven!

Essence Lash Base Mascara €2,59 & Lash Princess Mascara €3,39Essence Najaar 3De Essence Lash Base mascara is een witte mascara. Ik zie hier al grijze-wimper scenario’s mee voorbij komen, maar het kan ook perfect zijn als basis onder een gekleurde mascara zodat de kleur er extra uitspringt!

De Lash Princess Mascara ziet er super schattig uit. Hij heeft een gebogen borsteltje en zou je super veel volume moeten geven!

Essence Effect Eyshadow €2,99Essence Najaar 4Dit zijn vloeibare oogschaduws met verschillende finishes en kleurtjes. Ze drogen poederig op, en blijven dus niet plakken. Ik ben benieuwd wat we hier van kunnen verwachten!

Essence 3D Eyeshadow €2,89Essence Najaar 5Deze oogschaduws lagen al in het assortiment, maar er komen nu 9 verschillende kleurtjes bij! Ik heb ze eerlijk gezegd nog nooit gebruikt, misschien moet ik nu toch maar een poging wagen!

Essence Effect lipgloss €2,59Essence Najaar 6 Essence Najaar 7Essence komt met een heel nieuw lipgloss product! Er zullen acht verschillende nieuwe kleurtjes zijn boordevol met speciale effecten zoals o.a. glitters, holo, flakes en metallic!

Essence Lip Liner €0,99Essence Najaar 8De lipliners hadden ze al in hun assortiment zitten, maar nu komen er drie nieuwe kleurtjes bij! Ook zijn ze nog eens spot goedkoop, dus neem ze zeker even mee!

Essence Soo Blush & Soo Glow €2,89Essence Najaar 9Heel benieuwd ben ik naar dit product! Ze zullen vloeibaar zijn in verpakking, maar drogen poederig op. Normaal ben ik hier niet zo’n heel erge fan van, maar ik ga zeker een poging wagen!

Essence Colour & go Nail Polish The Matt, The Suede, The Satin € 1,69Essence Najaar 10De al bekende huidige lakjes, maar nu ook met speciale effecten!

Essence effect Nail Polish € 1,99Essence Najaar 11Heel veel verschillende toppers! Dit zijn ze nog niet eens allemaal, er zijn er nog veel meer! Bereid je portomonee maar alvast voor als je een topper fan bent, ze zijn veel belovend!

Essence Glow In the Night Click & Go Nails € 2,99 Essence Creative Tip Guides € 0,99 Essence Nail Art Hello Foils! Transfer Foils € 1,49Essence Najaar 12Ook zit er weer een hoop nail- art bij voor de liefhebbers!

Essence Nail Art Hello Foils! Transfer Solution € 1,89 Essence Studio Nails Jelly Pearls Hydrating Gel € 1,89 Essence Nail Art Sparkle Sand Top Coat € 1,99Essence Najaar 13En het laatste alweer voor deze keer; ook een hoop nagel spulletjes!

Ik zelf ben geen nagellak liefhebber, en ben eigenlijk alleen maar bezig met make-up. Hier zal ik dan ook het een en het ander bij inslaan!
Wat heb jij op het oog, en staat zeker op je wishlist?

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

5 Reacties

  1. Er zitten een aantal leuke items tussen 🙂

  2. Wat een leuke producten! 🙂 De 3D Eyeshadow vind ik zo gaaf! En ik weet zeker dat ik enkele nagellakjes aan ga schaffen! Ze zien er prachtig uit!

  3. Ik ben heel benieuwd naar de nagellakken! Xx

  4. Er zitten zeker leuke producten tussen!

  5. Er komen echt veel nieuwe producten in het assortiment. Ik ben erg benieuwd naar de nagellakjes en hun effecten, zoals het roze matte lakje. Daarnaast vind ik de blushes echt heel mooi. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *