Nieuwe lay-out!

Het is je vast en zeker al opgevallen; Beautytopia heeft een vernieuwd uiterlijk. Wij vonden het hoog tijd voor een ander uiterlijk en andere uitstraling en dit is het resultaat geworden. Wij zijn erg tevreden met de nieuwe lay-out, wel is het zo dat er nog kleine aanpassingen uitgevoerd moeten worden, en dit zullen we dan ook deze week doen. Mocht je intussen functies tegenkomen die niet naar behoren werken laat het ons dan weten.

beautytopiaOok zijn we van plan het een en het ander te gaan veranderen aan Beautytopia. De inhoud zal iets uitbreiden, en we proberen het allemaal nog net wat leuker te maken. Als jullie iets zouden willen veranderen aan Beautytopia, wat zou dat dan zijn? Leuke ideeën zijn zeer welkom!

Wat vind jij van de nieuwe lay-out?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Headlines

Door Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.