Nieuwe Blogger Esmée

nieuwe blogger 1
Image: shoutershub.com

Wellicht is het je al opgevallen dat de afgelopen weken weinig artikelen online zijn gekomen. Naast een gezin met 5 kinderen, de webshop en natuurlijk Mommyonline, mijn andere blog, lukt het mij steeds minder vaak om de tijd te vinden om een artikel voor Beautytopia te schrijven. Omdat ik vanzelfsprekend Beautytopia.nl actief wil houden en het dus erg jammer vind dat er niet geregeld een artikel online komt heb ik hulp gezocht. Vanaf deze week zal Esmée wekelijks een blogpost voor Beautytopia schrijven. Om goed van start te gaan stelt Esmée zich vandaag even voor zodat jij als lezer weet wie de persoon achter deze wekelijkse blog is. Ik geef dus het woord aan onze Nieuwe Blogger Esméenieuwe blogger Esmée GeelHoi hoi, lezeressen van Beautytopia.

Mijn naam is Esmée, ik ben een 15- (bijna 16-)jarige meid met een passie voor beauty, fashion, eten en sporten. Ik ga voor jullie bloggen, hier op BeautyTopia.nl

Ik houd ervan om in beweging te zijn. Zo tennis ik twee keer in de week en fiets elke dag dertig minuten heen en terug naar school.
Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding Apothekers Assistente.

En zelf blog ik ook, op beautybyesmeex.com. Een website met een dagelijkse portie beauty, maar ook fashionartikelen. Ook maak ik video’s op mijn YouTube-kanaal (Esmée Geel), daar vind je twee keer per week een video in je abonnementenbox wanneer je bent geabonneerd!

Dat was even kort over mij, ik heb er helemaal zin in om voor BeautyTopia te bloggen en veel nieuwe producten aan jullie te laten zien.

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Liefs, Esmée

 

2 reacties

  1. zegt:

    Wat euk dat je hier artikelen gaat schrijven. Heb je blog al eens bezocht.

  2. zegt:

    Ik ben erg benieuwd naar de artikelen die Esmée gaat schrijven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *