Nieuw lancering: Guerlain Mon Guerlain L’Essence

In 2017 lanceerde het modehuis Guerlain de Mon Guerlain parfumlijn. En sindsdien hebben wij met diverse varianten van deze geur kennis mogen maken. Naast de standaard geuren zijn er ook limited editions uitgebracht. Jaarlijks werd er wel één of meerdere flankers geïntroduceerd. Hierdoor staat de teller momenteel, als ik mij hierin niet vergist, op 12. En onlangs is er een nieuwe lancering aangekondigd. Voor lente 2022 maken we kennis met Guerlain Mon Guerlain L’Essence, de nieuwste flanker uit de Mon Guerlain parfumlijn.

Guerlain Mon Guerlain staat bij mij op het lijstje van favoriete geuren. Van de vijf Mon Guerlain geuren in mijn collectie is er maar eentje die mij een beetje tegen is gevallen. Voor de rest vallen de geuren bij mij zeker in de smaak. En omdat ik een liefhebber ben, ben ik benieuwd naar deze nieuwste Mon Guerlain-lid.

Topnoten: bergamot, lavendel
Hartnoten: sambac jasmijn, frangipani
Basisnoten: sandelhout, Tahitiaanse vanille

Omschrijving Guerlain Mon Guerlain L’Essence

Mon Guerlain is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid van vandaag – een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid, geïnspireerd door Angelina Jolie. Als we Guerlain mogen geloven stelt Mon Guerlain L’Essence je in staat om je sensualiteit ten volle uit te drukken. Het wordt omschreven als de belichaming van absolute vrouwelijkheid.

Afgaand van de beschrijving verwacht ik een friszoete sensuele geur met een zonnige kant. Een lentewarme geur dat zowel overdag als in de avonduren gedragen kan worden. Ik kan dan ook haast niet wachten om Mon Guerlain L’Essence te kunnen ruiken.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij BeautyTopia.nl ook gezellig op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *