Nicole by O.P.I Kardashian Kolor Review + Swatches

Ik ben verslaafd aan nagellak en een eigen shop met veel nagellakken maakt het er niet beter op. De Nicole by O.P.I Kardashian Kolor-lakken kennen we denk ik allemaal wel, maar zelf heb ik ze nog niet eerder op mijn nagels gehad. Ik moet bekennen dat ik geen fan ben van de Kardashians en hun show, feitelijk houd ik helemaal niet van realityshows, het boeit mij gewoon niet. Maar nieuwsgierig naar hun lakken was ik altijd wel geweest; op het World Wide Web kom je ook ontzettend veel mooie swatches tegen.

Afgelopen week toen ik de Nicole by O.P.I Kardashian Kolor-lakken binnen kreeg kon ik dan ook niet anders dan enkele kleurtjes aan mijn persoonlijke stash toevoegen. Fan van O.P.I lakken ben ik zeker en dat draagt er zeker toe bij dat mijn nieuwsgierigheid naar deze Nicole-lakken groot is.Nicole by O.P.I Kardashian Kolor 1 Nicole by O.P.I Kardashian Kolor 2Ik stel graag aan je voor: It’s all about the glam, Ladies in the limelight, Up & Kim-ing pink en Rainbow in the S-kylie. nicole It’s all about the glam nicole It’s all about the glam 1 nicole It’s all about the glam 2It’s all about the glam is een prachtig wit lakje dat vol met witte (of zijn het toch zilverkleurige?) shimmers zit. Het lakje lakt fijn en heeft drie laagjes nodig om volledig te kunnen dekken. In mijn stash is dit kleurtje absoluut uniek in haar soort, hier ben ik zeker heel enthousiast over.nicole Ladies in the limelight nicole Ladies in the limelight 1 nicole Ladies in the limelight 2Ladies in the limelight is een mooi en zonnig lakje met naar mijn mening een substantie die wat aan de dunne kant is. Het lakje had best wat dikker gemogen. Erg jammer want het kleurtje zelf is mooi. Desalniettemin lakt het lakje prettig maar je moet wel voorzichtig te werk gaan. Ladies in the limelight heeft drie laagjes nodig om tot een mooi eindresultaat te komen.nicole Up & Kim-ing pink nicole Up & Kim-ing pink 1 nicole Up & Kim-ing pink 2Up & Kim-ing pink is een liefelijk baby-roze (zachtroze) kleurtje met een heel fijne structuur. Het lakje lakt prettig en dekt met drie laagjes egaal. Wat ik begrepen heb is dat dit kleurtje een dupe is van O.P.I Pink Friday uit de Nicki Minaj-collectie maar zelf heb ik dit lakje niet, dus helaas kan ik ze niet vergelijken. Zoals je van mij weet heb ik een zwak voor roze lakjes en Up & Kim-ing pink vind ik heel mooi.nicole Rainbow in the S-kylie nicole Rainbow in the S-kylie 1 nicole Rainbow in the S-kylie 2 nicole Rainbow in the S-kylie 3Rainbow in the S-kylie is een topcoat die vol met gekleurde glitters zit. Een flesje vol multicolored glitters van verschillende formaten. Om de glitters beter naar voren te laten komen draag ik It’s all about the glam en  Up & Kim-ing pink als basiskleur.

Rainbow in the S-kylie schijnt een dupe van Deborah Lippmann happy birthday te zijn maar ook O.P.I Rainbow Connection uit The Muppets-collectie. Helaas kan ik dit niet bevestigen, gezien ik zowel Happy Birthday als Rainbow Connection niet in mijn bezit heb. Ik ga eens proberen om aan beide lakken te komen, in ieder geval aan Rainbow Connection zodat ik deze met Rainbow in the S-kylie kan vergelijken

De Nicole by O.P.I Kardashian Kolor-lakken kosten per stuk € 8,95 en zijn te koop via Beautyvoordeelshop.nl

Wat vind je van dit viertal?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

18 reacties

 1. zegt:

  Oh wat een prachtige lakjes, stuk voor stuk zien ze er prachtig uit. Maar Up & Kim-ing pink is mijn favoriet!

 2. zegt:

  Wauw, die lakjes zijn allemaal super mooi! 🙂 Leuke kleurtjes!

 3. zegt:

  Die gele en roze zijn zo mooi! En die glitters ook, super!

 4. zegt:

  Vooral de topcoat vindi k wel heel leuk!

 5. zegt:

  Oelalala het roze lakje is héél mooi!

 6. Oh ik vind ze allemaal erg mooi zeg!

 7. zegt:

  Haha zou leuk Up & kim-ing die vind ik heel toevallig ook het mooist 😀

 8. zegt:

  Deze lakken ken ik helemaal niet ( ook niet eerder gezien op andere blogs), ik vind dit roze echt heel erg mooi! x

 9. zegt:

  Oh jeetje, de glitters zijn mooi!

 10. zegt:

  Wat een mooie lakjes! Vooral Ladies in the limelight en Up & Kim-ing pink zijn mijn favorieten.

 11. zegt:

  Prachtige kleuren, de witte ziet er heel bijzonder uit!

 12. zegt:

  Leuke kleurtjes! 🙂 Ladies in the limelight vind ik de mooiste! Wat een prachtige gele kleur! Leuk voor de lente!

 13. zegt:

  Wauw, wat een prachtige kleuren, vooral de gele en de roze kleur vind ik super! x

 14. zegt:

  Ik vind de gele kleur echt heel erg mooi en ook goed dekken.

 15. zegt:

  Wat vrolijke zomerse kleuren!

 16. zegt:

  Ohh mooie lakjes! Ziet er echt super feestelijk en vrolijk uit ((:

 17. zegt:

  O ze zijn prachtig, jammer dat ze niet zo goed dekken als de Kardashian lakjes zelf, deze dekken in 1 laag (nou ja die ik heb getest wel).

 18. zegt:

  Wat jammer dat ze drie laagjes nodig hebben. Maar mooie kleurtjes! Vind die witte met shimmer erg mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *