News Flits: Sinful Colors @Beautyvoordeelshop.nl

Voor alle nagellak liefhebbers heeft Beautyvoordeelshop.nl weer een leuke nieuws.  Na merken als Essie, Orly en Sally Hansen heeft de inmiddels populaire webshop onlangs haar collectie met het prachtige merk Sinful Colors uitgebreid. Sinful Colors is een fijn budgetmerk uit Amerika en behoort bij velen tot een favoriet nagellakmerk. De nagellakken van Sinful Colors hebben opmerkelijke aparte kleuren met een geweldige textuur, zijn langhoudend en sneldrogend.

sinful colors collectiesinful colors col copyBeautyvoordeelshop heeft om te beginnen zestien prachtige kleuren in haar assortiment opgenomen en dit aantal zal de komende tijd blijven stijgen. In de huidige collectie vind je een combinatie van prachtige felle zomerse kleuren, maar ook de lieve, zachte kleuren en de wat donkerdere tinten mogen niet ontbreken.

Naast dat de nagellakken van Sinful Colors goed dekken worden ze niet op dieren getest, bevat ze ook niet de giftige stoffen Formaldehyde, DBP, Toluene en Kamfer.

sinful colors nagellak colDe collectie Sinful Colors nagellakken van Beautyvoordeelshop bevatten 15ml aan product en de lakjes hebben altijd van die leuke namen. Voor een bedrag van €4,00 per stuk kun je al een prachtig Sinful colors nagellak bemachtigen. Check de kleuren op Beautyvoordeelshop.nl

Aanbevolen artikelen

9 Reacties

  1. Wat een mooie kleurtjes! Vooral die tweede rij met pasteltinten 🙂 Ik ben benieuwd naar deze lakjes, en leuk prijsje ook.

  2. Sinful Colors is echt geweldig. Hier verkopen ze het gewoon in de winkel dus ik heb het merk gelukkig al uitgebreid kunnen testen en het is echt de moeite 😀

  3. Daar zitten mooie lakjes tussen! Ook een fijne prijs.

    PS: Winactie op mijn site!

  4. Vind ze echt mooi ook 🙂 leuke kleuren zitten er tussen!

  5. Wat een mooie kleurtjes en lakjes!

  6. Hele mooie kleurtjes allemaal zeg!

  7. leuk! ik ga er een proberen

  8. O my wat leuk! Onwijs mooie kleurtjes. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *