Nationale Dodenherdenkingsdag MH17

Dit keer iets heel anders dan normaal, iets waar we eigenlijk niet eens bij stil willen staan, maar deze dagen automatisch toch doen. Te erg voor woorden wat er de afgelopen dagen in het nieuws is geweest, en wat er 18-07 is gebeurd. Het passagiersvliegtuig Boeing 777 dat door een raket te gronde werd gebracht, en alle mensen die hierdoor helaas zijn overleden.

193 Nederlanders,43 Maleisiërs, 27 Australiërs, 12 Indonesiërs, 9 Britten, 4 Duitsers, 4 Belgen, 3 Filipijnen, 1 Canadees en 1 Nieuw-Zeelander zijn om het leven gekomen. Boos en verdrietig zijn we hierom, en veel mensen willen wraak nemen. Bijna iedere Nederlander kende wel iemand die op dat moment in het vliegtuig zat, en die iemand verloren is. Emotioneel is het, en erg triest dat dit heeft moeten gebeuren. Nu op dit moment moeten we ons niet bezig houden met wraak acties, maar moeten we de mensen die overleden zijn herdenken, mensen steunen die dit van heel dichtbij meemaken.

Vandaag is de nationale Dodenherdenkingsdag. Laten we hier allemaal bij stil staan.

Volg jij het nieuws omtrent het ongeluk?

©foto telegraaf.

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

1 reactie

  1. Shannen zegt:

    Natuurlijk is niet 4 mei herdenkingsdag, maar vandaag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *