Nail Talk | Fall Collecties 2017

Na een lange periode van afwezigheid ben ik er weer en zal ik het bloggen op Beautytopia met veel plezier weer oppakken. In dit artikel klets ik jullie bij over mijn nagellak wishlist van nieuwe collecties.

Het is misschien wel omdat ik het gevoel heb dat we nog niet echt van de zomer hebben kunnen genieten dat ik nog niet naar het najaar uitkijk. Als je het met vorige jaar zomer vergelijkt hebben we dit jaar geen mooie zomer gehad. En dan gaan we alweer richting het najaar. Met de herfst in aantocht veranderd naast het weer ook de trends. Merken introduceren zo rond de zomervakantie hun herfstcollecties en liggen deze vaak vanaf augustus in de winkelschapen. Ik heb dan ook al heel wat nieuwe nagellakkleuren voorbij zien komen. En wat ik vanuit mijn beeldscherm kan zien zijn de meeste ervan veelbelovend.

Diverse fall collecties heb ik dus inmiddels voorbij zien komen en enkelen hiervan zijn bij mij blijven hangen. Zo heb ik sinds juni de OPI Iceland collectie in mijn vizier.

Heeft de Essie As If Fall collectie mij hebberig gemaakt.

Is de China Glaze My Little Pony collectie, ondanks dat dit nagellakmerk mij noch koud noch warm maakt, bij mij blijven hangen.

Maar ook de Essence Holo Rainbow collectie heeft, ondanks dat ik geen fan van dit merk ben, mij nieuwsgierig gemaakt.

Het liefst probeer ik ze natuurlijk stuk voor stuk allemaal uit 🙂

Of ik al deze collecties binnenkort in mijn bezit heb is nog maar de vraag. Ik kan wel alvast verklappen dat er al aardig wat nagellakken onderweg naar mij zijn.

Naar welke collectie ben jij het meest nieuwsgierig naar?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

2 reacties

  1. oehh die holo lakjes ga ik zeker eens zoeken in mijn lokale KV winkel! 😀

    1. zegt:

      Je kunt ze ook online bestellen, ze zijn nu nog in de aanbieding 1+1 gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *