Nail Of The Week: Essie School of hard rocks

Wie mijn blog volgt weet inmiddels dat ik verslaafd aan nagellakken ben. Ik houd van een mooi kleurtje op mijn nagels; het ziet er verzorgd uit en het voegt ook nog eens iets toe aan je outfit. Mijn favoriete nagellakkleur blijft roze maar tegenwoordig kan ik de donkere tinten steeds meer waarderen. En dan met name de wat aparte kleuren die vaak tussen twee kleuren inzitten.

Al voordat ik mijn webshop had, had ik veel liefde voor de nagellakken van Essie, maar nu, met de nagellakken in mijn collectie, is dit absoluut toegenomen. Essie heeft enorm veel kleuren waar ik dol op ben en vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete donkere lakjes zien.

Essie school 1Dit is School of hard rocks: dit is een van de zes kleuren uit de Essie-wintercollectie 2011. School of Hard Rocks is een unieke, diepgroene kleur die mijn hart gestolen heeft. Het kleurtje is heel apart, neigt een klein beetje naar grijs en is ook nog eens uniek in mijn nagellakstash.

Essie school 5Essie school 2Essie school 4School of hard rocks lakt fijn en dekt heel goed, maar één laagje is net niet dekkend genoeg; een tweede laag is wel nodig. Kenmerkend aan de lakjes van Essie is dat ze een korte droogtijd hebben en dat is met deze lak niet anders. Dit kleurtje valt op de nagels overigens donkerder uit dan in het flesje.

Essie school 3Ondanks dat School of hard rocks een winterkleur is zal deze, ook in de lente- zomermaanden geregeld op mijn nagels terug te vinden zijn. Leuk om met al mijn felle kleurtjes af te wisselen. Dit prachtige kleurtje heeft afgelopen week dagen lang op mijn nagels mogen schitteren. De kleur blijft lekker lang op de nagels zitten, met een goede topcoat kan het zelfs een weekje goed blijven zitten. Wel moet ik erbij melden dat dit flesje School of hard rocks de salonversie is, en daarom langer op de nagels blijft zitten wanneer je deze met de drogisterijversie zou vergelijken.

Wat vind jij van dit kleurtje?

Aanbevolen artikelen

13 Reacties

  1. Ah mooie kleur is dit 🙂

  2. Superleuke kleur! Ik heb ook best een aantal lakjes maar nog geen enkel van essie omdat het toch wat duurder is. Ik heb mezelf een nagellakban opgelegd nu maar eenmaal ik het mezelf weer toelaat moet ik toch echt een essie lakje proberen!

  3. Wat een leuk kleurtje! Ziet er ook prachtig uit op je nagels.

  4. Hele leuke kleur! Ik hou van de Essie lakjes.

  5. Ik houd normaal gesproken niet van groen, maar dit vind ik toch wel een hele mooie kleur van Essie 🙂

  6. Wat een onwijs mooie kleur!

  7. Wat een super gaaf kleurtje, wauw!

  8. Wat een apart en mooi kleurtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *