Nail Of The Week: Rimmel London Sky High

Soms kom ik heel onverwachts swatches van nagellakken tegen waarvan ik gelijk denk; die moet ik in mijn stash hebben. Dat overkwam mij enkele weken terug toen ik op het internet aan het surfen was en foto’s van deze Rimmel nagellak tegenkwam. Deze lakje stond derhalve al een tijdje op mijn wishlist en met de 1+1 actie van de Kruidvat greep ik mijn kans en scoorde dit prachtig kleurtje.

skyhighIk steel je graag voor aan 825 Sky High van Rimmel London, een blauw/groene kleurtje dat met twee laagjes redelijk goed dekt. Op onderstaand foto’s draag ik echter drie laagjes omdat de lakje naar mijn mening dan meer tot haar recht komt.

Rimmel sky highRimmel London Sky High is een kleurtje uit de 60 seconds lijn en heeft een brede kwast welk ik persoonlijk fijn vind lakken.

rimmel london skyhighrimmel london sky highrimmellondon sky highSky High droogt snel en blijft zonder topcoat tot wel drie dagen chipvrij. Met een goede topcoat zou het dus veel langer goed moeten blijven zitten.

Sky High is een mooie kleur met een mooie glanzende finish, daar houd ik wel van. En het lakje lakt ook nog eens fijn, maar goed, van Rimmel verwacht ik eigenlijk niets minder. Een nadeel aan dergelijke (intense) kleuren vind ik dat ze bij het verwijderen de nagels verkleuren. Hier ben ik dus nooit blij mee. Ondanks dit ben ik heel blij met Sky High.

Wat vind jij van Rimmel’s Sky High?

13 reacties

 1. zegt:

  love deze kleur, heb ‘m zelf al jaren 😀

 2. zegt:

  Wat een lovely kleurtje!

 3. zegt:

  Wat een mooi zomers lakje 🙂

 4. zegt:

  Vind dit wel een hele leuke kleur

 5. Oh ik heb deze ook en dit is een van mijn favoriete kleurtjes! 🙂

 6. Super gave kleur!

 7. Mooi kleurtje. Ik ben echt fan van de Rimmel 60 second lakjes.

 8. zegt:

  wauw, gave kleur zeg!

 9. zegt:

  Wat een mooie, vrolijke kleur!

 10. Wat een heerlijke kleur zeg!

 11. zegt:

  Ik wil dat de lucht binnenkort ook dit kleurtje heeft! Hij is mooi!

 12. zegt:

  Mooi kleurtje!

 13. zegt:

  Wauw wat een prachtig kleurtje! Ben gek op dit soort felle lakjes voor de zomer 🙂 Als die ooit nog komt… 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *