Nail of the week: Orly You’re Blushing

Afgelopen week schitterde Essie School of hard rocks op mijn nagels maar deze heeft inmiddels ruimte gemaakt voor de lakje van deze week, namelijk Orly You’re Blushing.

Orly nagellakken komen in mijn persoonlijke stash weinig voor, tot sinds kort eigenlijk helemaal niet. Het aantal dat ik momenteel bezit kun je op één hand tellen. En om heel eerlijk te zijn besteed ik nu pas echt aandacht aan dit nagellak merk en ik ben gecharmeerd!

orly you're blushing 3You’re Blushing is één van de zes pastel kleuren uit de Orly Cool Romance collectie welk begin 2012 gelanceerd werden. Het merk heeft kwalitatief goede lakken maar echt budgetvriendelijk zijn ze niet te noemen.

orly you're blushing 4Zoals ik in mijn vorige nail of de week liet weten hou ik wel van aparte kleuren, welk vaak tussen andere kleuren in zit. Orly You’re Blushing is ook zo’n kleur. Het kleurtje is moeilijk te omschrijven, het zit ergens tussen paars en bruin in, of toch taupe? Een kleurtje dat niet makkelijk te definiëren is.

orly you're blushingZonder flits en lichtelijk bijgewerkt om de kleur zo goed mogelijk naar werkelijkheid te krijgen.

orly you're blushing 2Deze foto is genomen met flits en verder niet bewerkt.

Orly You’re Blushing is een creamy lakje welk met twee laagjes goed dekt. Het lakje lakt lekker soepel en droogt ook snel. Qua houdbaarheid blijft dit kleurtje met gemak wel vijf dagen goed op je nagels zitten. Helemaal top dus!

Gezien het goede kwaliteit van deze lak, het feit dat het fijn lijkt, niet streperig, snel droogt en lang op de nagels blijft zitten, vind ik het lakje haar geld zeker wel waard. En de namen van Orly nagellakken zijn ook zo leuk bedacht!

Orly You’re Blushing is via Beautyvoordeelshop.nl te bestellen voor € 8,95

Wat is jouw favoriete Orly lakje?

Aanbevolen artikelen

13 Reacties

  1. Ik vind het een hele mooie kleur 🙂

  2. Mooie kleur! En dat met maar twee laagjes 🙂

  3. Wat een prachtig kleurtje!

  4. Heel leuk lakje! Krijg meteen dat fijn lentegevoel! Liefs, Laura

  5. Mooi lakje! Lijkt zo te zien goed op lilacism van essie die ik laatst op had 🙂

  6. Wat een leuke naam! Iedereen is altijd razend over de Orly lakjes, ben er benieuwd naar 😀

  7. Wauw, prachtig kleur! Ik hoor veel over Orly en als hij al zo goed dekt in twee laagjes… Geweldig! Misschien moet ik ze ook eens proberen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *