Beauty, Headlines, Nagels Essie Madison Ave-Hue, Essie Spring 2013 Collection, nagellak, Nail of the Week: Essie Madison Ave-Hue

Nail of the Week: Essie Madison Ave-Hue

Officieel is het al ruim een weekje lente maar helaas is de lenteweer nog ver te vinden. Op de eerste lente dag heeft het hier in Amsterdam zelfs nog gesneeuwd en gehageld.  Omdat ik persoonlijk het koude weer echt beu ben en met heel mijn hart naar de zomer verlang heb ik de donkere kleuren voor een prachtig en vrolijk kleurtje ingeruild.

Madison Ave-Hue 2 Madison Ave-Hue 3Ergens begin maart introduceerd Essie haar ‘Spring 2013 Collection’ genaamd Madison AveHue. De collectie bestaat uit zes kleuren waaronder, als enige kleurtje met shimmers, deze gelijknamige Madison AveHue welk mijn persoonlijke favoriet is.

Madison Ave-Hue 4Binnen met flits, zie je de prachtige shimmers?Madison Ave-Hue 1Buiten zonder flits

Madison AveHue is een vrolijke fuchsia roze kleurtje (een beetje richting paars) met subtiele shimmers. Het kleurtje dekt met twee laagjes maar een derde laagje maakt het lakje nog intenser en mooier. Het lakje geeft mij, in dit depressieve winterse weer, een zomerse gevoel, althans dat is totdat ik mijn voeten buiten zet.

Madison AveHue is een prachtig kleurtje en zal deze de hele week op mijn nagels schitteren.

Heb je al kennis met de Madison Ave-Hue collectie gemaakt? En welke is jouw favoriete kleurtje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.