Nail art: Minions

Een van de vele films dat ik nog graag samen met mijn kids zou willen zien is de Verschrikkelijke Ikke oftewel de Despicable me met de Minions. Van velen heb ik gehoord en gelezen over hoe leuk deze film is en ik denk dat mijn kids het ook een hele leuke film zouden vinden. Ik ben geen ster in het maken van nailarts, laat me dat maar gelijk duidelijk maken, maar het leek mij wel erg leuk om te proberen om een simpele Minion nail art te creëren.

Na op het World Wide Web wat inspiratie opgedaan te hebben ben ik zelf aan de slag gegaan, en ziezo het eindresultaat!Minions nail art 1Ondanks dat het niet helemaal zo strak als het had moeten zijn, ben ik er trots op. En dochtertjelief van 3 jaar herkende gelukkig gelijk wie het voor moest stellen. Dan is in mijn ogen mijn nail art goed gelukt!Minions nail art 2Ik vond het wel erg leuk om te doen dus wie weet zullen er nog meer nail arts volgen.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

12 reacties

 1. zegt:

  Aaaww wat een superschattige nailart! 🙂

 2. Wat super leuk! Schattig gemaakt, ga ik ook proberen!

 3. Ik ben fan! :p Heel leuke nailart!

 4. super cute 😀

 5. zegt:

  Oooh wat een leuke nailart! Toffff! Ik ben dus echt groot fan van Despicable me, 1 en 2! Ze zijn geweldig! Je ligt de hele film in een deuk en Agnes is echt het liefste meisje ooit! Ik kom net weer terug van een reis uit Azie en daar zijn ze dus ook echt helemaal Minion-fan, je kan daar echt werkelijk waar álles kopen met Minions er op haha! Van tassen tot telefoonhoesjes, echt gaaf!

  Liefs van Rosie

 6. zegt:

  Hahaha geniaal, deze nail art liet me gewoon lachen zo cute is ie! Ik vind de ondertitel van je blog heel erg leuk trouwens. 😀

 7. zegt:

  Wat leuk bedacht! Het geheel ziet er heel schattig uit!

 8. zegt:

  Zo leuk om te zien! Kunstig ook! Ik kan dat niet hoor. 🙂

 9. Ahh, cute..! 🙂

 10. zegt:

  Ik vind het er echt zo leuk uitzien! Zelf wil ik de films ook zeker nog eens kijken, want mijn oom zei dat ze heel erg leuk waren en hij raadde mij aan om ze ook zeker snel eens te gaan kijken.

 11. zegt:

  Het is niks voor mij maar wel een schattige nail art.

 12. zegt:

  Oh, ik vind die minions zo leuk! Heel mooi gedaan. x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *