Headlines, Nagels Nail art: Minions

Nail art: Minions

Een van de vele films dat ik nog graag samen met mijn kids zou willen zien is de Verschrikkelijke Ikke oftewel de Despicable me met de Minions. Van velen heb ik gehoord en gelezen over hoe leuk deze film is en ik denk dat mijn kids het ook een hele leuke film zouden vinden. Ik ben geen ster in het maken van nailarts, laat me dat maar gelijk duidelijk maken, maar het leek mij wel erg leuk om te proberen om een simpele Minion nail art te creëren.

Na op het World Wide Web wat inspiratie opgedaan te hebben ben ik zelf aan de slag gegaan, en ziezo het eindresultaat!Minions nail art 1Ondanks dat het niet helemaal zo strak als het had moeten zijn, ben ik er trots op. En dochtertjelief van 3 jaar herkende gelukkig gelijk wie het voor moest stellen. Dan is in mijn ogen mijn nail art goed gelukt!Minions nail art 2Ik vond het wel erg leuk om te doen dus wie weet zullen er nog meer nail arts volgen.

  1. Oooh wat een leuke nailart! Toffff! Ik ben dus echt groot fan van Despicable me, 1 en 2! Ze zijn geweldig! Je ligt de hele film in een deuk en Agnes is echt het liefste meisje ooit! Ik kom net weer terug van een reis uit Azie en daar zijn ze dus ook echt helemaal Minion-fan, je kan daar echt werkelijk waar álles kopen met Minions er op haha! Van tassen tot telefoonhoesjes, echt gaaf!

    Liefs van Rosie

  2. Ik vind het er echt zo leuk uitzien! Zelf wil ik de films ook zeker nog eens kijken, want mijn oom zei dat ze heel erg leuk waren en hij raadde mij aan om ze ook zeker snel eens te gaan kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.