My Shopping diary #2

Wat gaat de maand toch snel, weer een maand voorbij en ben ik mijn tweede Shopping diary aan het showen. Kijken jullie mee wat ik het afgelopen maand qua beautyproducten gekocht heb?

Afgelopen maand heb ik redelijk wat nagellakken gekocht maar (gelukkig) niet zoveel als vorige maand. Het is mede dankzij de 1+1 acties dat ik weer nagellakken gekocht heb terwijl ik met mezelf afgesproken heb voorlopig geen nagellakken meer te kopen. Helemaal omdat ik zelf natuurlijk ook via mijn webshop diverse merken nagellakken verkoop en afgelopen maand nieuwe merken zoals Sally Hansen binnen gekregen heb. Naast nagellakken heb ik ook genoeg andere producten ingeslagen.

doveIn mijn vorige shopping diary konden jullie de Dove Cream Oil al voorbij zien komen en ook nu staat dit product in mijn shopping diary. Dove Cream Oil bevalt mij zo goed dat ik het nogmaals gekocht heb. Binnenkort komt er een review hiervan online.

color showIk ben echt fan van de Maybelline Color Show by Colorama nagellakken. Na vorige maand welgeteld tien kleuren te hebben gekocht komen er nu twee kleuren bij. Dit zijn de kleuren 110 Urban Coral en 342 Coral Craze. Ik kwam er onlangs achter dat de swatches van de andere kleuren er nog niet allemaal op de site staan, deze houden jullie samen met dit tweetal van mij tegoed.

rimmel proOok deze maand maakte ik kennis met een nieuw lijn nagellakken, namelijk de Rimmel London Salon Pro. Tijdens de 1+1 actie van Kruidvat kocht ik deze viertal.  Swatches van twee van deze kleuren vind je hier Swatches van de ander twee zullen binnenkort online verschijnen.

rimmel 60secondsOok tijdens de Kruidvat 1+1 acties kocht ik dit tweetal.  Rimmel London Sky High stond al enige tijd op mijn wishlist, swatches van dit prachtig kleurtje vind je hier. En Rimmel London Ring A Ring O’ Roses vond ik een prachtig kleurtje om mijn stash mee uit te breiden, swatches hiervan vind je hier.

coatIk had nog een goede base coat nodig dus nam ik Rimmel London nail treat base & top coat en Essence protecting base coat mee.

De Nieuwe Limited Edition van Catrice is verkrijgbaar, ik wilde de paspoort cover halen maar deze was helaas al uitverkocht. Wel nam ik dit nagellak mee, dit is The Salmon Dance.

baleroIk zocht al een tijdje naar een leuke balero en deze vond ik dus bij de Kruidvat. Ik had geluk want dit was de laatste exemplaar en ook nog eens in de juiste kleur (zwart) en maat.

Niet alleen Kruidvat heeft geregeld leuke acties maar Etos kan er ook wat van. Tijdens de 1+1 actieweken van Etos ben ik ook losgegaan en heb ik enkele producten ingeslagen.

dove purely nivea nivea creme nivea softDove en Nivea  zijn de twee merken welk ik op het moment veel gebruik en met de 1+1 actie kon ik mooi alles dubbel kopen. Review van een paar van deze producten zullen nog wel volgen.

miss sporty nagellakEn tenslotte kocht ik dit drietal nagellakken van Miss Sporty.

Hebben jullie ook gebruik van de 1+1 acties gemaakt?

11 reacties

 1. zegt:

  Wat veel mooie lakjes! Ik moest me helaas inhouden tijdens de acties 🙁

 2. zegt:

  Al die lakjes zijn echt super mooi 😀

 3. zegt:

  leuke aankopen 😀 mooie lakjes!

 4. zegt:

  Leuke aankopen

 5. zegt:

  ik vind de Dove Cream oil ook heel fijn!

 6. zegt:

  Leuke aankopen! Ik heb laatst dat blauwe blik van Nivea weer gekocht, heerlijk!

 7. zegt:

  Leuk om te lezen hoor 🙂 Die Miss Sporty lakken lijken mij erg fijn.

 8. zegt:

  Dat zijn een heleboel mooie inkopen!

 9. Mooie producten allemaal!

 10. zegt:

  Aaah die bolero! Die wil ik ook zo graag, maar nergens hebben ze ‘m meer! 🙁

 11. zegt:

  Mooie kleurtjes hebben die nagellakjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *