My Shopping diary #1

Zoals het jullie wellicht al opgevallen is doe ik geen shoplogs meer, in plaats daarvan zal ik maandelijks mijn beauty shopping diary met jullie delen. Dit zal een overzicht zijn met alle producten welk ik in de afgelopen maand geshopt hebt.

maybelline 4xEinde maart maakte ik kennis met de nagellakken van maybelline color show by colorama waar ik helemaal dol op ben. Ik nam er in de 1+1 gratis aanbieding bij Kruidvat vier prachtige kleuren mee, wat was ik positief verrast.

maybelline colorshowTwee weken later waren de maybelline color show by colorama weer in de aanbieding en dit maal nam ik zes lente/zomerse kleuren mee naar huis. Ik ben nog steeds dol op de lakjes. Er volgt nog swatches van deze lakjes. Op de foto zie je er vijf maar de zesde staat er vreemd genoeg niet op.

Catrice Candy Shock Limited Edition 3Ik was helemaal niet van plan om de nagellakken uit de Catrice Candy Shock Limited Edition te halen maar eenmaal in de winkel belanden de vier kleuren alsnog in mijn mandje.

essenceDe Essence Floral Grunge limited edition was ik helemaal vergeten en toen ik ze in de winkel opmerkte was het schap al redelijk leeg. Ik kon de twee laatste nagellakken nog bemachtigen en baalde dat ik de groene tint niet gevonden had.

catriceEenmaal in de Kruidvat ging dit tweetal van Catrice mee naar huis. Dit zijn 28 You Better Think Pink en 36 Mint Me Up.

trindIn de tweede week van april kon je bij de Etos Trind producten voor 1+1 gratis halen en daar kocht ik dit tweetal; Nail Repair Natural en Keratin Nail Restorer. Mijn Nail Repair Natural was zo goed als op, deze gebruik ik in combinatie met de Cuticle Remover en de Cuticle Balsam en naar de Keratin Nail Restorer was ik gewoon benieuwd naar.

eye pencilMijn favoriete budget oogpotlood Essence Longlasting eye pencil was zo goed als op en moest ik dus een nieuwe inslaan.

doveBij ons in de buurt is er een nieuwe Wibra geopend en daar vond ik deze twee Dove producten.

oral bLaatste week van de maand waren de elektrische tandenborstels van Oral-B in de aanbieding en ik nam er drie stuks mee naar huis.

Dit waren mijn beauty aankopen in de maand april, uiteindelijk heb ik toch wel veel nagellakken gekocht. Deze maand doe ik het rustiger aan en begin juni verschijnt mijn #2 shopping diary.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

14 reacties

 1. zegt:

  Heerlijk geshopt zo te zien :D!

 2. zegt:

  love die catrice lakjes 😀

 3. Zo jij hebt goed geshopt! 🙂 Ben benieuwd naar de Color Show lakjes!

 4. zegt:

  Al die lakjes, wauwie! <3

 5. zegt:

  Die Maybelline lakjes zijn zo mooi! Ik ben heel benieuwd naar de swatches!

 6. zegt:

  Erg leuke lakjes allemaal 🙂 zitten mooie kleuren tussen!

 7. zegt:

  die Candy Shock lakjes zijn mooi! <3

 8. zegt:

  Leuke dingen heb je geshopt

 9. Zoooo, goed je best gedaan 😀

 10. zegt:

  aardig wat lakjes geshopt, leuk!

 11. zegt:

  Mooie producten heb je geshopt!

 12. zegt:

  Fijne aankopen! Ik ben benieuwd naar de colorama lakjes! Ik ben benieuwd naar je ervaringen met de Trind producten.

 13. Wat een geweldige lakjes allemaal!

 14. Mooie aankopen 🙂 vooral de lakjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *