MissGorgeous.nl | Nieuw in het assortiment

Inmiddels bestaat mijn webshop twee jaar en met de start van het nieuwe jaar heb ik besloten een naamwijziging in te voeren. Alhoewel ik Beautyvoordeelshop nog steeds een leuke naam vind, vond ik het met name bij mijn toekomstplannen niet meer passen. Met dit in gedachte gaat sinds afgelopen week mijn webshop verder als MissGorgeous.nl. In feite heb ik de webshop naar mijn jongste dochtertje vernoemd en zal dit dan ook een naam zijn waar ik altijd erg blij mee zal zijn.

Nu ik jullie over de naamwijziging heb ingelicht, is het tijd om het over de nieuwe producten te hebben. In tegenstelling tot het afgelopen jaar zal ik geregeld de assortiment-uitbreiding van Missgorgeous.nl laten zien. Vandaag de eerst aankoopjes van 2015: wie Missgorgeous.nl via instagram volgt heeft vast al alle nieuwe producten kunnen bewonderen. Kijk je mee?

Guess parfums
missgorgeous 2 missgorgeous 3Naast make-upproducten wil ik het assortiment van Missgorgeous.nl langzaam maar zeker gaan uitbreiden. En aangezien ik een groot parfumliefhebber ben, kan dit niet ontbreken. Naast de twee geuren van Justin Bieber, die reeds via de webshop verkrijgbaar zijn, vind je nu ook twee Guess-giftsets bestaande uit parfum, douchecrème en bodylotion. Guess Girl EDT Gift Set en Guess Girl Belle EDT Gift Set zijn beide, op een eigen manier, heerlijk fris en bloemig.

missgorgeous 4En daarnaast hebben we Halle Berry Closer EDP giftset aan het assortiment toegevoegd. Closer wordt omschreven als een buitengewone geursensatie, een onmiskenbaar frisse bloemengeur met een traditioneel mannelijk fougère-akkoord.

Sleek
Ons Sleek-assortiment blijft zich lekker uitbreiden. Dit keer zijn de volgende producten aan het assortiment toegevoegd: missgorgeous 1Sleek Face Form Contouring & Blush Palette in de kleuren Light, Fair en Medium. Dit compact palette bevat zowel een bronzer, highlighter als blush waarmee je je gezicht compleet kunt contouren.

Sleek Hide It Concealer 
missgorgeous 5De Sleek Hide It Concealer is een fijne concealer die door zijn vorm van een stick heel gemakkelijk in gebruik is. Het product geeft een lichte tot medium dekking en is ideaal voor zowel donkere kringen onder de ogen als onzuiverheden. De Sleek Hide It Concealer is voorzien van SPF15, hiermee bescherm je jouw huid tegen schadelijke uv-stralen. Verkrijgbaar in de kleuren 00, 01 en 03

En ten slotte Maybelline Super Stay 14hr Lipstick
Een lipstick met een goede houdbaarheid en een super textuur. De Maybelline Super Stay 14hr lippenstiften ruiken echt heel lekker en ze brengen erg fijn en egaal aan.

Dit waren het, tot de volgende keer! 

Van welke product(en) zou je graag een review willen zien?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

7 reacties

 1. zegt:

  Waauw, allemaal super mooie producten 🙂

 2. zegt:

  De nieuwe naam is echt heel erg leuk en wat een prachtige nieuwe producten allemaal!

  1. Bedankt! Ik ben ook heel blij met de nieuwe naam 🙂

 3. zegt:

  Wat een leuke producten!

 4. zegt:

  Wat een mooie producten! Mooie nieuwe naam ook, ben benieuwd wat er in de toekomst allemaal nog bij gaat komen!

 5. Mooie producten allemaal!

 6. zegt:

  Wat leuk dat je een webshop hebt.. dat wist ik helemaal niet! Mooie naam ook 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *