Miss Sporty Lash millionaire mascara

Je hebt eigenlijk nooit een reden nodig om een drogisterij binnen te lopen. Althans, ik niet. Maar laatst toen ik op zoek was naar een mascara had ik een goede reden om Etos binnen te lopen. Ik was op zoek naar een mascara die mijn natuurlijke wimpers er voller en langer uit laat zien. Want ja, wij vrouw willen het liefst volle en verleidelijke wimpers. En als het maar even kan een goed werkende budgetmascara. Naast het eigen merk van Etos hebben zij als budget-cosmeticamerk de ‘Miss Sporty’-collectie. Miss Sporty is een merk dat ik al kende en waarvan ik in het verleden enkele producten gebruikt heb. Binnen deze collectie viel mijn oog op de Lash millionaire mascara, die uit verschillende effecten bestaat. Na even getwijfeld te hebben koos ik voor de ‘false lashes’-effect. Het uiterlijk van deze mascara ziet er met haar paarse kleur vrolijk uit.

Deze ‘Miss Sporty Lash millionaire false lashes effect’-mascara heeft een gebogen borsteltje in de vorm van het oog dat ervoor moet zorgen dat het opbrengen van de mascara soepeler gaat. En dat is ook het geval. Het gebogen borsteltje is super handig en vereenvoudigt het opbrengen van de mascara. Dat is dus een pluspunt!

De mascara zelf geeft je wimpers een prachtig volume waardoor je wimpers er langer en voller uitzien. Al bij de eerste keer opbrengen zie je verschil. Meerdere keren aanbrengen zorgt ervoor dat je wimpers er nog voller uitzien. Wil je een tweede laagje aanbrengen wacht dan totdat de eerste droog is. Wat wel heel erg jammer is is dat deze mascara nogal klontert. De wimpers plakken hierdoor aan elkaar waardoor het geheel er wat rommelig uitziet en dat ziet er dan weer niet mooi uit. Nadat de mascara gedroogd is voelen de wimpers harder aan maar gelukkig niet zwaar en de mascara blijft lang zitten.

Om het klonter-probleem te verhelpen kan je met een hard wimperborsteltje eroverheen gegaan om de boel een beetje uit te kammen. Bij mij hielp dat aardig. Het eindresultaat is hierdoor een stuk beter. Een andere optie is om zo veel mogelijk mascara van het borsteltje te verwijderen waardoor je met een kleine hoeveelheid mascara op het borsteltje je wimpers gaat behandelen.

Alhoewel deze ‘Miss Sporty Lash millionaire false lashes effect’-mascara ervoor zorgt dat je wimpers er voller en langer uitzien ben ik teleurgesteld in het eindresultaat. Een klonterige mascara is natuurlijk helemaal niet mooi en het vergt dus extra aandacht om je wimpers klontervrij te krijgen. Maar goed, voor de prijs van 4,99 kun je natuurlijk niet alles verwachten. Voor dergelijke mascara’s zonder klonten moet je toch wel wat meer neertellen.

Mijn zoektocht naar een goede klontvrije mascara gaat nog even verder.

 Question: Heb je deze mascara al uitgeprobeerd?

1 reactie

  1. Laura zegt:

    Mooi volle wimpers! Inderdaad erg jammer dat het zo aan elkaar plakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *