Mini Shoplog 3-1-2013

Mijn eerste shoppingbelevenis van het nieuwe jaar is een feit! Afgelopen donderdag maakte ik mijn opmars naar het plaatselijke winkelplein om het een en ander te kopen. Sinds vorige maand stond de aanschaaf van een nieuw paar schoenen op mijn shopping-list, maar door de decemberdrukte kwam het er gewoon niet van. Mijn eerste aankoop in het nieuwe jaar moesten dus nieuwe schoenen zijn, nieuwe jaar… nieuwe schoenen zullen we maar zeggen. Eenmaal buiten kon ik het natuurlijk niet laten om ook even langs het Kruidvat te gaan om een kijkje bij Essence limited LE te nemen.

schoenenVan Haren is toch wel een van mijn favoriete winkels om leuke schoenen te scoren. En ook dit keer ben ik niet teleurgesteld. Ik ging voor één paar schoenen maar kwam de winkel uit met maar liefst twee paren. Ik was direct verliefd op de rechter schoenen met de steentjes. Bij aankomst thuis zegt dochterlief van bijna vijf tegen me: ‘Mama, bewaar je de schoenen voor mij als je ze niet meer past?’ Natuurlijk schat! Alleen…tegen de tijd dat ze maat 40 aan kan is deze niet meer modern genoeg en zijn er zat mooiere schoenen. Hieruit kan ik dus concluderen dat dochterlief mijn aankoop goedgekeurd en mooi vindt.

essence snow jamEen bezoekje aan het plaatselijke winkelplein is niet compleet zonder een bezoekje aan Kruidvat gebracht te hebben. Ik had al enkele swatches van de Essence Snow Jam LE nagellakken gezien en de paarse viel gelijk in de smaak. Maar ik kwam Kruidvat niet uit met één maar met drie kleuren nagellakken. De vierde uit de collectie (de witte) moest helaas nog bijgevuld worden anders was deze ook rustig mee naar huis gegaan. Wellicht dat ik nog op zoek ga naar de missende vierde lak. Swatches van deze Essence Snow Jam LE volgen nog. Snow jam is verkrijgbaar van januari tot half februari 2013

nycDe NYC nagellakken waren in de aanbieding, 1+1 actie, dus nam ik deze twee mee. Ze kosten normaliter € 2,29 per stuk maar nu dus twee voor € 2,29.

Voor de rest heb ik nog wat huishoudelijke spullen gekocht, het een en ander was aan vervanging toe.

Heb je in het nieuwe jaar al wat geshopt?

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. De schoenen met steentjes is inderdaad erg mooi. Leuke aankoop!

  2. De laarsjes met studs zijn leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *