Mijn twee favoriete tassen uit de Jimmy Choo Lente 2022 Collectie

Onlangs heeft Jimmy Choo zijn lente 2022 collectie gelanceerd met daarin een boel tassen. De Jimmy Choo lente 2022 collectie combineert kleur en glamour, hierin zien wij, naast neutrale kleuren, heldere limoen en fuchsia terug. Kleuren om je garderobe een boost mee te geven. De VARENNE-handtasfamilie heeft een update gekregen en is deze uitgebreid met een multifunctionele draagtas en een gestructureerde schoudertas. Maar ook heeft het merk nieuwe tassen geïntroduceerd waaronder de Vanity Case with Chain in monogram print. Twee tassen uit deze collectie hebben mij in het bijzonder verliefd doen worden. Welke twee dit zijn laat ik hieronder zien.

Als het om luxury goods gaat ben ik een zogeheten laatbloeier. Het is pas sinds enkele jaren terug dat ik mij hiermee bezig houd. En een van de merken die mij aandacht heeft weten trekken is Jimmy Choo. Velen zouden denken vanwege zijn prachtige schoenencollectie maar niets is minder waar. Ik heb in het algemeen niets met schoenen en van een zwakte kunnen we al helemaal niet spreken. Echter kan ik niet ontkennen dat de schoenencollectie van Jimmy Choo prachtig zijn. Tassen daarentegen zijn helemaal mijn ding. En zoals ik wel vaker roep: een vrouw (of man) kan nooit teveel tassen hebben. Mee eens?

Jimmy Choo Vanity Case with Chain

De Vanity Case with Chain omschrijft het merk als modern en toch tijdloos. Gemaakt van faux leather (kunstleer) en komt in twee kleuren: zwart en caramelkleurig. Beide in de JC monogram print en met het gouden JC-embleem. Naast de draagketting met leren band hebben beide tassen een bovenhandvat van kalfsleer. Dit maakt het mogelijk om de tas zowel aan de hand als over de schouders te dragen. En zoals je van een vanity case mag verwachten zijn de tassen binnenin van spiegel voorzien. En niet geheel onbelangrijk: de Jimmy Choo vanity case heeft een afmeting van L18 x H12 x B12cm.

En dan natuurlijk de vraag waarom dit model bij mij in de smaak valt. Al enige tijd bewonder ik vanuit mijn beeldscherm de LV Vanity PM. En met haar inmiddels gestegen prijskaartje van 2100 euro vind ik het een behoorlijk prijzig item. De Jimmy Choo daarentegen kost veel minder, de tassen hebben een prijsverschil van maar liefst 1205 euro. Van dit verschil kan ik een geheel ander tas kopen. En qua schoonheid vind ik de Jimmy Choo mooier. Ik denk dan ook dat de Vanity Case with Chain op mijn wishlist komt te staan.

Jimmy Choo Mirco Hale

Niet enkel de vanity case heeft mijn aandacht weten te trekken maar ook is de Micro Hale bij mij goed in de smaak gevallen. De Micro Hale is zoals haar naam al doet vermoeden een super mini tas. Een mini crossbodytas uitgebracht in vier kleuren, namelijk, wit, orange, zwart monogram en caramelkleurig monogram. Alle vier in faux leather (kunstleer) en met gouden hardware. Dit product heeft een afmetingen van L11 x H7,5 x B5 cm

Super functioneel zal dit mini tas niet zijn maar wat is het leuk. Vooral de caramelkleurig monogram print vind ik gaaf. De tas is leuk om als mini gedragen te worden maar je zou het ook prima als bijvoorbeeld portemonnee kunnen inzetten. Een small leather goods die je in je handtas kunt meedragen. En daarnaast is dit tasje natuurlijk erg leuk om samen met peuterdochter mee te twinnen. Ik vind het super cute.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij BeautyTopia.nl ook gezellig op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *