Beauty, Headlines beauty irritaties, make-up, opmaken

Mijn top 10 beauty irritaties

Iedereen heeft wel zijn of haar beauty irritaties, wat dacht je van mascara dat doorgestempeld boven je oog zit, fall-out onder het oog, je foundation die opeens de verkeerde kleur is omdat je 10 minuten in de zon hebt gezeten, of je eyeliner die ongelijk zit. Vandaag zet ik mijn top 10 beauty irritaties op een rij, lees je mee?

beauty irritaties1. Fall out onder het oog.
Deze kent iedereen wel. Ik zelf irriteer me er echt heel erg aan. Je doet je foundation eerst, en vervolgens breng je je mooie ooglook aan, en dan komt je grote vriend meneer Fall-Out om de hoek kijken..

2. Mascara is af gaan geven.
Ik zelf kamp met nogal veel allergieën, en een niesbui is een groot onderdeel van mijn ochtendroutine. Best vervelend als de niesbui komt nadat ik mijn mascara aangebracht heb..

3. Eyeliner die niet gelijk zit.
Een oog zit perfect gesmeerd in de eyeliner, en dan is de tweede een complete failure.

4. Lipgloss die plakt.
Hier krijg ik de bibbers van, lipgloss die plakt! Iewl. Je zou maar in de wind lopen, en je haren komen tegen je mond, zit het dan vastgeplakt aan je lipgloss. No thanks, I’ll pass!

5. Het ‘creasen’ van de oogschaduw.
Dit is wat er gebeurd als je in mijn ogen een slechte oogschaduwbasis gebruikt. Je oogschaduw gaat helemaal in de lijntjes van je ogen zitten. Een No-go.

6. De imperfecte lip.
Bij lippen vind ik meerdere dingen echt vreselijk. Wat dacht je van lippenstift op je tanden, en uitlopen van de lipstick? Ook ben ik altijd heel fanatiek met lipproducten, en ga overdraw mijn lippen veel te snel. Een effect wat je niet wilt.

7. Concealer dat niet blijft zitten.
Weetjewel, als het helemaal gaat vlekken en ophopen?

8. Glanzen
Het glanzen van je foundation na een lange dag, ik sjouw liever mijn poeder mee voor de zekerheid!

9. Lange inwerktijd van creme’s
Vre-se-lijk, ik ben geen boddy-butter persoon. Een cremé moet gewoon vlot intrekken, en klaar nergens geen omkijken meer naar, dit is helaas niet altijd zo..

10. Oranje bronzer.
Leuk hoor om nieuwe bronzers uit te proberen, maar niet als ze oranje zijn op je huid. Gadverdamme.

Dit zijn mijn persoonlijke top-10 irritaties van beauty producten. Zijn jullie ook geïnteresseerd in een artikel over wat ik irritant vind bij het werk? Kappersvak gericht?

Wat zijn jouw irritaties als het aankomt bij beauty producten?

Liefs,
Shannen

  1. Haha, herkenbaar! Vooral die plakkende lipgloss en verkeerde kleur foundation. Bij mij is ie dan meestal opeens te donker, bijvoorbeeld omdat ik een dag heb waarop ik er schijnbaar opeens witter uitzie. Waarschijnlijk slechte nacht achter de rug ofzo. 🙂 Of een foundation die opeens te droog aanvoelt en stug uitsmeert, omdat ik vergeten ben een rijke dagcrème eronder te smeren. Leuk stuk!

  2. HAHAHA heel herkenbaar! Ik vind vooral eyeliner die niet goed zit het ergste omdat ik een grote deel van mijn make-up moet verwijderen om het daarna weer opnieuw te doen (meestal laat ik eyeliner dan toch liggen).

  3. Hahah wauw herkenbaar ;D
    Ik krijg mijn eyeliner NOOIT gelijk!
    en krijg ook gauw last van een glanzend voorhoofd, kan poederen wat ik wil maar het lijkt niet echt te helpen.
    Leuk artikel!!

  4. Heel herkenbaar! Vooral van die eyeliner, ik heb zo vaak één perfect oog en één oog dat nét niet goed is gelukt haha! En die oranje bronzer vind ik ook heel irritant, maar ook van die bronzers die op het oog mat lijken en dan ineens een sneaky shimmer hebben vind ik maar niks, zeker niet als ik er mee wil shapen 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.