Take a look: Mijn Ted Baker Tassencollectie

Het was ergens in juli 2018 toen ik mijn allereerste Ted Baker tasje kocht. Als het ware was het de roze Bowii tasje, met haar uber-schattige strikje, dat ervoor zorgde dat ik verliefd op dit Britse merk werd. Eenmaal dit prachtstuk in mijn bezit en ik veranderde in een zogeheten merken-gek. Ik wilde van dit merk meer tassen hebben en het liefst in verschillende modellen en kleuren. Nu ruim een jaartje later heb ik een collectie waar ik enorm blij mee ben en vandaag laat ik al mijn Ted Baker tassen zien. Kijk je ook gezellig mee naar mijn Ted Baker tassencollectie?

Laten we van start gaan met de tas waar het dus allemaal mee begon, de Ted Baker Bowii bag in het prachtig roze kleur. Wat ben ik verliefd op dit tasje: echt alles eraan vind ik mooi. Het model, de kleur, structuur, grote, kwaliteit, binnenbekleding met roze strikjes prints en laten we vooral het strikje aan de voorzijde niet vergeten. Prachtig, prachtig en prachtig… Ik ben gewoon helemaal weg van dit tasje. Zo verliefd dat ik het in een ander kleur kocht…

Na mijn roze pareltje waar ik waanzinnig blij mee ben, ben ik voor het groene variant, de Ted Baker Bowii bag mint, gezwicht. Het is echte liefde tussen mij en de Ted Baker Bowii tasjes. Ik vind, mede dankzij het strikje en formaat, deze Ted Baker tasje werkelijk een plaatje. Er is dan ook echt niets aan dit model dat ik minder leuk vind

Tijdens het shoppen voor mijn derde Ted Baker tas dacht ik: laat ik maar voor een totaal ander model gaan. Een model die ik nog niet bezit. En wat ben ik nog steeds blij met deze beslissing. In het algemeen vind ik shoppers een te groot formaat hebben, althans voor mij. Maar deze Ted Baker Bowmisa Small Shopper vind ik, wat formaat betreft, zeker meevallen. En daarnaast heeft deze tas een aantrekkingskracht waar ik niet tegenop kon. Kijk nou eens naar haar prachtig navy kleur….

Een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben, dus waarom het bij drie houden als dit merk nog zoveeeel mooie tassen in de collectie heeft? Dus breide ik mijn collectie uit met een nieuw exemplaar. De Ted Baker Cala tas is in allerlei opzichten een aanwinst. Qua formaat zit het ergens tussen mijn Bowii en Bowmisa in: een middelformaat dus. Perfect om de noodzakelijk spulletje en wat extra’s mee op stap te nemen. Dit keer was het niet de roze uitvoering dat mijn hart sneller deed slaan, maar de licht grijze model. Een aparte maar prachtige kleur om mee af te wisselen.

Aan één shopper heeft een vrouw natuurlijk niet genoeg dus kocht ik een tweede erbij. En zeg nou zelf: hoe leuk is deze Breeana Bow Shopper van Ted Baker? Het wordt als een echte eyecatcher omschreven en wat ben ik het daar volledig mee eens. De tas is gemaakt van stevig leer en in een prachtige roze kleur met roségouden details. Opvallend aan dit model is natuurlijk wel haar laser cut patroon. Totaal anders dan mijn andere Ted Baker tassen. En wat ben ik er dol op! Net als de Bowmisa Small Shopper heeft deze tas een fijn formaat en komt het ook met een uitneembaar clutch. Enige minpunt aan de shopper is dat het aan de onderkant niet van noppen voorzien is.

Last but absolutely not least is deze Bowsiia Small Bowler bag: laatste toevoeging aan mijn Ted Baker tassen collectie. Ook deze tas is groot favoriet, alhoewel ik moet bekennen dat ik het nog niet gedragen heb. De model, de combinatie van zwart en roségoud: prachtig! Er valt over deze Bowsiia niet veel te vertellen, de tas spreekt voor zichzelf. Een pronkstuk!

Dit artikel bevat links naar mijn reviews van desbetreffende tassen op Mommyonline.nl

Dat was het dan al weer. Hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje in mijn Ted Baker tassencollectie te nemen.

Wat is jouw favoriet tassenmerk?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

4 reacties

  1. Jalissa zegt:

    Wauwww… wat een prachtig tassen collectie heb jij,….om jaloers op te worden…

  2. zegt:

    Wat een mooie collectie! Die laatste tas is erg mooi! Zelf ben ik ook dol op Ted Baker. Heb er twee tassen van, een portomonee, toilettas en diverse sieraden.

  3. Wij zijn ook dol op Ted Baker, erg mooi. De Bowii zou ook mijn favoriet zijn <3 .

  4. Ik ben dol op alle items van Ted Baker! Ik heb zelf een clutch en teenslippers van het merk, maar ik vind het bijna zonde om ze te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *