Mijn passie voor fotograferen

Gezien mijn laptop gehackt is en ik niet bij mijn bestanden kan, vandaag enkele foto’s gemaakt door yours truely.

Een van mijn vele passies in het leven is fotograferen, en dan vooral baby’s op de foto zetten. Mijn passie voor babyfotografie is denk ik na de geboorte van mijn eerste kindje ontstaan en dat is nu toch echt bijna 13 jaar terug. In de loop van de jaren is mijn interesse in fotograferen enorm gegroeid en heb ik mij er verder in verdiept. Naast baby’s en kinderen fotografeer ik ook graag zwangere vrouwen.

IMG_3459 copy lief

IMG_3048 klein IMG_2914 klein IMG_3095 klein

4 reacties

  1. zegt:

    lieve foto’s zeg 😀

  2. zegt:

    Wat een lieve foto’s!

  3. zegt:

    Wat een leuke fotos’:)

  4. Cute!! Ik ben ook gek op fotografie 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *