Mijn nieuwe parfumliefde | Miss Dior

Voor dit jaar staan er twee must have beautyproducten op mijn lijst die ik toch wel heel graag aan mijn persoonlijke stash zou willen toevoegen. Eentje hiervan is het klassieke parfum Miss Dior, mijn grote parfumliefde. Inmiddels kan ik deze met veel liefde van mijn wishlist schrappen en wat ben ik er blij meemiss dior 13Miss Dior stond echt al heel lang op mijn wensenlijstje maar het bijbehorende prijskaartje zorgde er telkens weer voor dat ik niet verder kwam dan even eraan ruiken wanneer ik weer eens een bezoekje aan de parfumerie bracht. Afgelopen weekend vond manlief het wel welletjes geweest en hij stond erop dat ik het geurtje meenam en dit deed ik dan ook braaf. Had ik al verteld hoe enorm blij ik hiermee ben?

Miss Dior is een klassieker en dus ook bij velen bekend. Het is als je het mij vraagt zoetigheid in een flesje, en niet zomaar een flesje maar een pareltje van een flesje! miss dior 10De Miss Dior geur bestaat uit diverse varianten en maten, van Eau de Parfum tot blooming bouquet en van 30 ml tot 100 ml. Ik had mijn zinnen op de Eau de Parfum gezet, want zeg nou zelf.. deze is gewoon goddelijk lekker. De 30ml-variant vond ik zonde van het geld gezien deze snel opgaat en je voor ruim € 25,- meer de 50ml-variant kunt kopen. In verhouding ben je met een groter formaat goedkoper uit. 100 ml is voor mij te veel dus ging ik voor de 50 ml inhoud.

Miss Dior is verpakt in een liefelijk lichtroze doosje met zilveren accenten en de zijkanten en bovenkant bevatten van die leuke speelse patronen. miss dior 9Ik ben al tijden gek op deze geur en haar uiterlijk is gewoon prachtig. Miss Dior flacon ziet er romantisch, klassiek en chic uit. Het strikje op de dop en het motief op de bodem maken het geheel tot een plaatje. Ergens las ik dat het strikje er ook afgehaald kan worden zodat je deze als ring kunt dragen, maar mooi niet dat ik het eraf haal. Deze vierkante flacon is zeker eentje die je in het zicht wilt houden zodat het gewoon kan pronken.

miss dior 12De geur zelf is heerlijk zoet, fruitig maar ook houtachtig met een warme en zwoele twist. Het is draagbaar en niet zo dat je als lopend snoepgoed ruikt. Miss Dior is het beste te omschrijven als romantisch, verleidelijk (sensueel) en speels. Het is een onweerstaanbare geur die lekker lang blijft hangen en zowel voor overdag als ’s avonds geschikt is.

miss dior 2Miss Dior is een luxe elegant parfum en dus niet goedkoop, maar als je het mij vraagt is het elke cent meer dan waard. De hype rondom deze geur is zeker niet misplaatst. Ik ben benieuwd hoelang ik met deze flacon zal doen maar ik weet nu al zeker dat ik het opnieuw zal kopen. Om deze geur special te houden zal ik het niet dagelijks gaan dragen maar bij speciale gelegenheden. Dit is naast Cavalli, zeker een nieuwe favoriet!

miss dior 3Parfumtips: Bevind je je in een parfumerie en twijfel je over een geur? Vraag dan een sample zodat je deze in een neutrale omgeving kunt uitproberen. In een parfumerie kunnen geuren, door een overvloed aan andere geuren, namelijk snel ‘anders’ ruiken. Het kan dus zo zijn dat je in een parfumerie een geurtje in je handen hebt dat je niet zo heel lekker vindt ruiken terwijl in een andere omgeving het tegenovergestelde waar is.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

15 reacties

 1. zegt:

  De flacon vind ik alleen al er zo mooi uitzien. Ik ben benieuwd naar de geur denk dat ik hem ook wel erg lekker zal vinden.

 2. De flacon alleen al is prachtig. Ik ben zelf heel erg fan van Dior Addict parfum!

 3. zegt:

  geweldige geur 😀

 4. zegt:

  Ik vind dit ook een heerlijke geur en natuurlijk ook een erg mooie verpakking 🙂

 5. Dit is mijn ‘signature scent’ ! THE BEST!

 6. zegt:

  Ik geloof dat ik hier wel eens een sample van heb gehad en dat ik hem wel lekker vond! 🙂

 7. zegt:

  Deze lijkt me echt heerlijk! En de flacon is ook zo mooi.. <3

 8. Lijkt me echt een heerlijke geur! De flacon is echt zo pretty!

 9. zegt:

  De flacon ziet er prachtig uit! Klinkt echt top 🙂

 10. zegt:

  Een vriendin van mij is echt gek op dit geurtje! Vind het zelf ook een heerlijke geur, alleen zou ik het zelf niet zo snel dragen. I love fresh scents!

 11. zegt:

  Blijft een heerlijke geur! X

 12. zegt:

  Miss Dior is inderdaad een heerlijke geur!
  x

 13. zegt:

  Ah Miss Dior <3 geweldige parfum!

 14. zegt:

  Lijkt me een lekkere geur!

 15. Alleen dat flesje al! Om verliefd op te worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *