Beauty, LifeStyle beautytopia, Cool Water by Davidoff, Cool Water Woman eau de toilette, review

Mijn minst favoriete parfum

Cool Water by Davidoff, wie kent deze geur in het blauwe flesje niet? Een redelijk oud geurtje dat velen lekker vinden. Cool Water Woman wordt op het internet omschreven als een energieke en frisse geur die met name lekker is tijdens warme zomerdagen. En als je de reclamespotjes mag geloven is dit parfum tevens sensueel. Ruim vijftien jaar geleden kreeg ik als cadeau mijn allereerste, en tevens laatste, Cool Water Woman. Geloof het of niet, maar dit is hetzelfde flesje dat ik ruim vijftien jaar geleden kreeg. Al bij de eerste kennismaking met dit geurtje werd ik misselijk; wat een overheersende geur… onuitstaanbaar. Ik vind de geur totaal niet lekker, ik kan me zelfs niet voorstellen dat er zo veel mensen zijn die Cool Water een lekker parfum vinden en deze dan ook bijna dagelijks gebruiken. En sensueel vind ik het totaal niet.

Al die jaren heeft deze Cool Water Woman netjes in mijn vitrinekast gestaan. Ik keek er eigenlijk helemaal niet meer naar om. Onlangs kwam ik op het internet, helaas weet ik niet meer waar, een artikel tegen waar beweerd werd dat de reuk van de mens na jaren kan veranderen. Dus parfums die je in het verleden helemaal niets vond zou je in het heden zomaar lekker kunnen gaan vinden. Of dit wetenschappelijk bewezen is of niet dat weet ik zelf niet, maar goed. Voor mij was dit wel aanleiding om mijn lang bewaarde blauwe flesje naar voren te halen. Als het artikel enigszins een kern van waarheid bevat dan zou vijftien jaar tijd toch wel lang genoeg zijn om mijn mening over Cool Water Woman te kunnen herzien. Zodoende haalde ik onlangs het flesje eau de toilette uit de kast en spoot het vol verwachting op mijn pols en rook eraan. En na al die jaren kan ik het nog steeds niet verdragen. Wat een overweldigende sterke geur heeft Cool Water. Ik vind de geur nog steeds niet lekker, onuitstaanbaar vind ik het nog steeds. Elke keer dat ik eraan ruik voelt het alsof ik moet niezen. Het veroorzaakt een vervelende kriebel in mijn neus. Nee, het blijft een absoluut niet lekker parfum en ik zal moeten accepteren dat Cool Water Woman by Davidoff totaal niet mijn geur is.

Of je reuk nou wel of niet na een aantal jaren verandert; vaststaat dat mijn reuk niet is veranderd wanneer we het over Cool Water Woman hebben. 

Q: Wat vind jij van Cool Water Woman by Davidoff en wat is jouw minst favoriete parfum? 

  1. Cool Water is wel een sterke geur maar ik vind het niet zo erg als jij. Maar ik snap wel dat sommige mensen totaal niet van sterke geuren houden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *