Mijn leukste gratis luxe pouch/make-up tasjes

Ik ben een sucker voor lekker vrouwelijke geuren. En dat is ook echt aan mijn collectie te zien. Ik koop regelmatig een nieuw geurtje, maar twijfelen over het kopen van een geurtje gebeurt echter nog veel vaker. Wanneer ik dan over een aankoop twijfel, laat ik me makkelijk door promoties overhalen. Zo gebeurt het geregeld dat ik bij twijfel toch tot aankoop overga omdat ik bijvoorbeeld een miniatuurtje of pouch/make-up tasje bij mijn bestelling krijg. Een miniatuurtje vind ik altijd wel leuk en schattig maar vooral met een gratis pouch/make-up tasje ben ik heel blij. In de afgelopen jaren heb ik aardig wat luxe tasjes bij elkaar weten te verzamelen. In het artikel van vandaag presenteer ik aan jullie mijn leukste (gratis) luxe pouch/make-up tasje.

Wat is een pouch?
Laat ik maar beginnen door kort uit te leggen wat een pouch is. Een pouch is een multifunctioneel tasje dat veel weg heeft van een toilettas en clutch. Een soort combinatie van beide, kun je wel zeggen. Een pouch kun je in principe zowel als clutch als makeup tasje gebruiken. Pouches worden in veel verschillende maten en uiteraard kleuren gemaakt. En vaak zijn ze plat van vorm waardoor ze meer naar clutch neigen. Vrijwel elke designer heeft in zijn collectie een pouch zitten. Oftewel voor de verkoop of als promotiemiddel.

Laat ik er heel duidelijk over zijn dat ik nooit uitsluitend om een gratis product te krijgen een aankoop doe. Nee, het gaat hier altijd wel om producten die ik graag zou willen hebben, die reeds op mijn wishlist te vinden zijn. Het aanbieden van een gratis product erbij kan mij net over de streep trekken om op dat moment tot aankoop over te gaan. Terwijl ik anders nog gerust weken blijf twijfelen of ik wel of niet desbetreffende product moet kopen. Want ja… als we heel eerlijk zijn heb ik meer dan genoeg. En vaak wacht ik het ook gewoon af tot er een leuk aanbieding (met cadeautje) aangeboden wordt. Eerlijk is eerlijk: het ontvangen van een cadeautje bij je aankoop maakt het shoppen net wat leuker, toch?

Mijn collectie luxe pouch/make-up tasjes

Michael Kors Gorgeous Smartphone Crossbody Bag
Begin van het jaar introduceerde Michael Kors zijn nieuwste parfum Gorgeous! Heb je mijn review van

dit geurtje nog niet gelezen, dan vind je het hier Michael Kors Gorgeous! Ter promotie van dit geurtje kreeg je bij aankoop een wel heel leuk tasje bij. En ook nog eens in het roze, waar ik, zoals jullie reeds al weten, een zwakte voor heb. De lancering van Gorgeous hield ik in de gaten omdat ik nieuwsgierig was. Maar daarnaast was het ook mijn planning dit geurtje voor BeautyTopia.nl te reviewen. Toen Gorgeous! eenmaal in de winkels verkrijgbaar was nam ik mij voor om nog even te wachten.  Totdat ik tot de ontdekking kwam dat je bij aankoop dit schattige roze tasje gratis erbij kreeg. Het tasje is ruim genoeg om het hoognodige zoals portemonnee, sleutels, telefoon ect mee te nemen.

Dior pouch in rood en roze
Dior en Chanel zijn beide merken dat vrijwel altijd wel op mijn wishlist te vinden zijn. Er is altijd wel een product waarnaar ik nieuwsgierig naar ben of simpelweg opnieuw wil kopen. Toen ik dus te horen kreeg dat je een mooi luxe pouch bij je bestelling kreeg, hoefde ik enkel een overweging tussen de producten op mijn wishlist te maken. Uiteindelijk kocht ik twee producten en heb ik deze pouch zowel in het rood als roze kunnen bemachtigen. Leuk he zijn ze? De rode is nog in zijn verpakking en heeft goudkleurige ritssluiting.De roze heeft zilverkleurige ritssluiting en deze gebruik ik vooral als props tijdens het maken van blog/instagram foto’s.

Dior make-up tasje rood
De actie waarbij je dit tasje gratis erbij zou krijgen had ik net misgelopen. Balen dat ik deed. Geloof het of niet, maar ik had zelfs op Vinted gekeken en overwogen om het dan maar te kopen. Dit deed ik niet! En een korte periode daarna ontving ik deze Dior make-up tasje als verrassing bij mijn bestelling. Wat was ik positief verrast! Deze make-up tasje past perfect bij de rode pouch. Een leuk setje zijn ze!

Dior make-up tasje geel
Dit make-up tasje heb ik inmiddels al vele jaren en het is in zo’n vrolijk kleurtje.

Dior pouch blauw
Ook weer zo’n fleurig kleurtje. Dit is een platte model met een zachte materiaal. Ik geloof dat deze (of de vorige make-up tasje) mijn allereerste Dior geschenk tasje is.

Dit waren mijn leukste gratis tasjes. Ik doe verder niet veel met de tasjes, ik vind het gewoon leuk om te verzamelen.

Wat voor spullen verzamel jij?

Liefs,
Nicky

Volg jij BeautyTopia.nl al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

2 reacties

  1. zegt:

    Wat een mooie collectie! Recentelijk heb ik er twee van MAC gehad. Zelf spaar ik alles wat met make up/beauty is gerelateerd. Ook spaar ik lp’s/cd’s, en designer tassen

  2. zegt:

    Bedankt!
    Leuk, ik heb jammer genoeg nog geen van MAC. En wat leuk dat je make up/beauty gerelateerd spullen verzamel, moet je inmiddels veel hebben of niet? Spaar je bepaalde merken tassen of gewoon designer in het algemeen? Ben wel heel erg benieuwd naar jouw tassen collectie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *