Mijn eerste Tag: Mijn Alfabet

Vaak kom ik op andere blogs tags tegen, heel leuke overigens, maar ik had nooit echt de behoefte om hieraan deel te nemen.  Althans, dat is tot enkele dagen terug, want onlangs kwam ik een tag tegen die ik toch wel heel leuk vind, dus besloot ik er een blogpost van te maken. Dit is dan ook meteen mijn eerste tag en hopelijk vinden jullie het leuk.

Age: Onlangs heb ik de club voor twintigers vaarwel mogen zeggen en ben ik sindsdien lid van de dertigersclub.

Best friend: Zonder twijfel mijn wederhelft. Naast mijn geliefde is mijn partner zeker ook mijn beste vriend, wat dat betreft zou ik zeker geen betere partner kunnen wensen. Ik kan over van alles met hem praten en hij weet altijd wel goede raad te geven.

Chore you hate: Als ik er echt eentje moet kiezen dan is het de wc schoonmaken. Met vijf jonge kinderen waaronder drie jongens kan de wc behoorlijk vies worden. Ik ben overigens ook geen fan van de badkamer schoonmaken of dweilen. Ik kan eigenlijk volop zeggen dat ik geen schoonmaaktype ben.

Dreamhouse: Als het in Nederland moet zijn dan gewoon een benedenwoning met een grote tuin. Het huis zelf moet zeker groot zijn en minstens één extra kamer hebben om tot kantoortje omgebouwd te kunnen worden. Mag het ook in het buitenland zijn dan wordt het een heel ander verhaal en ga ik voor een landgoed met heel veel ruimte.

theeEssential start of your day: Heb ik eigenlijk niet. Maar ik begin mijn dag met een grote kop thee, maar ik kan evengoed zonder. Ontbijt komt pas later, liefst nadat ik mijn tanden gepoetst heb.

Favorite color: Zonder twijfel roze, I love pink! Bij mijn donkere huidskleur vind ik roze echt heel mooi staan en mijn nagellakstash bestaat grotendeels uit roze lakjes.

Height: Ik denk dat ik vroegtijdig gestopt ben met groeien. J  Met mijn 1,65 meter behoor ik toch wel tot de minder lange mensen.

Instruments I play: Telt de cd-speler ook mee, hier kan ik namelijk heel goed mee overweg. Ik ben niet zo muzikaal ingesteld of beter gezegd, ik heb nooit de kans gehad om een instrument te bespelen. Dus nee, ik bespeel geen instrument.

Job Title (most recent): Ik ben eigenlijk alles: politieagente, scheidsrechter, kokkin, schoonmaakster, noem maar op, en ik beoefen het. Met kinderen in huis moet je wel van alle markten thuis zijn. En daarnaast ben ik ook nog een ondernemer.

Kids: Ik ben gezegend met vijf prachtige kids.

loveLife is incomplete without: Uiteraard mijn gezin.

Music that you always listen to: Verschilt per moment, hangt echt af van mijn stemming. Soms gaat mijn voorkeur uit naar rustige nummers om bij lekker weg te dromen en een andere keer wil ik op foute muziek hardop mee kunnen blèren, moet ook kunnen hè.

Nickname: Heb ik eigenlijk niet maar ik word door bepaalde mensen Ni genoemd.

Overnight hospital stays: Ja, met de vroeggeboorte van mijn kindje verbleef ik ruim een weekje in het ziekenhuis. Maar nog nooit voor mezelf.

Phobias or fears: Spinnen! Mij moet je echt niet in een ruimte met spinnen laten, tenzij je ervoor wilt zorgen dat ik doordraai. Van insecten krijg ik echt de kriebels.

forrest gumpQuote from a movie: ‘Life is like a box of chocolates, you never know what you gonna get’, afkomstig van de film Forrest Gump. Een hele mooie vind ik het, in het leven weet je inderdaad nooit wat je krijgt. Dus wat je ook toegeworpen krijgt, maak er het beste van.

Reason to smile: De glimlach van mijn kinderen. Maar ook de ondeugende streken van hen. Wakker worden en beseffen wat ik allemaal heb zorgt voor een glimlach op mijn gezicht. En zo kan ik nog uren doorgaan.

Siblings: Ik ben de vijfde van een gezin met zes kinderen. Ik heb vier grote zussen en één broertje. Tegenwoordig is het broer en niet meer broertje.

Time you wake up: Met schoolgaande kinderen moet je wel vroeg je nest uit. Vroeg opstaan vind ik helemaal niet erg, zo heb ik de hele dag nog om mijn dingen te doen. Sta je laat op, dan is de dag zo voorbij.

Underwear: Rode boxershort.

Very important date this year: Dat zijn er meerdere. Verjaardagen van mijn kids vind ik belangrijke data. Op zich is elke dag dat ik gezond en wel opsta en mijn (gezonde) gezin om me heen heb is voor mij belangrijk.

Worst habit: Koppig zou ik zeggen. Maar ik ben ook heel goed in het negeren van mensen en dat wordt vaak niet op prijs gesteld.

X-ray’s you’ve had done: Geen.

GourmetYummy food you make: Ik ben niet zo’n eter; gourmet of cupcake zou ik zeggen.

Zoo animal: Vissen in hun aquarium bekijken vind ik heel rustgevend.

Dit was mijn eerste tag en ik vond het heel leuk om te beantwoorden.

17 reacties

 1. Leeeuk! Deze heb ik ook gedaan. Erg leuk om te lezen 🙂

 2. zegt:

  Wat een leuke tag (: erg leuk ingevuld <3!

 3. zegt:

  Super leuk!

 4. zegt:

  Dit is echt een super leuke tag! Die quote uit de film Forrest Gump is inderdaad heel mooi. Heel die film is mooi al zeg ik het zelf. Erg leuk om zo wat meer te lezen over jouw leven. Ook erg mooi om te zien dat je zo veel waarde hecht aan je familie/gezin. Wat ik overigens heel normaal vind hoor, maar toch.. erg mooi om te zien.

  1. Bedankt! Mijn gezin is inderdaad belangrijkste in mijn leven

 5. zegt:

  Super leuk om te lezen!
  ps: leuke blog heb je!

 6. zegt:

  super leuk om te lezen 😀

 7. zegt:

  Die quote is echt super haha, kende hem nog niet! * slaat plaatje op *

 8. zegt:

  Leuke quote!! 😀 Roze is ook mijn favoriete kleur!

 9. zegt:

  Leuk! Ik maak nooit tags maar vind ze eigenlijk wel altijd tof om te lezen. Leer je elkaar een beetje kennen hè 😉

  1. Dat is inderdaad zo, je leert toch wel meer over de persoon achter de blog.

 10. zegt:

  Leuke tag en leuk ingevuld 🙂

  Ik volg je via bloglovin’

  1. Bedankt! Ik volg jou ook!

 11. zegt:

  Leuke tag!

 12. Leuke tag, moet je vaker doen!

 13. zegt:

  Wat een leuke tag om te lezen 🙂

 14. zegt:

  Leuke tag om te lezen!
  Ik kreeg gelijk trek van het plaatje met het gourmetstel. <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *