Review | Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum

Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum Review

Een van mijn vele blind buy van afgelopen periode is de geur Gorgeous! van Michael Kors. Dit is het nieuwste geurtje van dit merk en geïntroduceerd voor lente 2021. Ik moet bekennen dat Gorgeous! mijn allereerste geurtje van dit merk is. En ik moet zeggen dat het ook puur uit nieuwsgierigheid dat ik het kocht. Maar ook omdat ik bij mijn bestelling een geschenkje bij kreeg. Wat geuren betreft doet Michael Kors eigenlijk niet heel veel bij mij. In het algemeen vind ik zijn geuren geschikt om op dagelijkse basis te gebruiken maar verder dan dit komen ze bij mij niet. Zijn geuren roepen bij mij geen gevoelens op: ze voegen niet veel toe aan mijn stemming of hoe ik mij voel. Wie weet brengt Gorgeous! hier verandering in.

Michael Kors Gorgeous! brengt een eerbetoon aan de zelfzekerheid en de schoonheid van vrouwen. Deze nieuwe parfum is een gedurfde bloemige, houtachtige geur die weet hoe u indruk moet maken. Michael Kors Gorgeous! is de moderne versie van een klassiek, weelderig wit bloemenboeket dat wordt versterkt door een rokerig tabaksakkoord en eindigend op een krachtige houtnoot. Het parfum staat voor een combinatie van optimisme en comfort, twee aanvullende kwaliteiten van de Michael Kors vrouw.
Krachtig en verkwikkend, deze geur capteert de essentie van vrouwelijkheid en het belang om u goed te voelen in uw eigen vel.

Geurnoten

Topnoot: Bloemige Noten;
Hartnoot: Tabak;
Basisnoot: Hout Noten.

Het was geen liefde op de eerste reuk. Ik was niet onder de indruk en ik vond Gorgeous! nogal standaard: sprankelend en bloemig op een frisse manier. Een veilige en frisse geur. De frisse opening is naar mijn mening te ‘gewoontjes’. Niets bijzonders.  Na de frisse opening komt langzaam de warmere kant van de geur tevoorschijn. Gorgeous! verandert dan in een fleurige en opbeurende creatie met op de achtergrond een tikje sexiness. Hiermee bedoel ik sexy in een speelse en plagerige manier. Plezierig! Zo richting het einde van de draagtijd meen ik meer zachtheid waar te nemen. De geur is dan poederig, warmer en misschien zelfs romantisch. Heel aangenaam.

Michael Kors Gorgeous! is niet mijn standaard geur waar ik normaliter voor zou gaan. Het is meer een ‘outside my comfort zone‘ geur. En verrassend genoeg vind ik het lekker. Met name wanneer de geur zich volledig op mijn huid ontwikkelt heeft. Het geeft mij het gevoel van een frisse romantische briesje. Gorgeous! is een aangename en lekkere geur met een joyfull vibe. Een geur dat bij de drager een gevoel van positiviteit oproept. Het is naar mijn mening een veilige geur voor dames (of heren, want dat kan natuurlijk ook) die van bloemige, frisse en levendige geuren houden.

Als ik aan Michael Kors Gorgeous! denk, denk ik aan positiviteit en levendigheid. Een geur dat in staat is om jouw stemming op te beuren. Wat mij betreft een goede lente geur van dit merk.
Al met al heb ik geen spijt van deze blind buy. Michael Kors Gorgeous! is een fijne geur in een mooie, strakke flacon. Had ik al verteld dat mijn tweede dochterlief Gorgeous als tweede naam heeft? Nog een reden dus om fan van dit geur te zijn 🙂

Ben jij bekend met de geuren van Michael Kors

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Dat klinkt als een lekker parfum!

    1. Dat is het zeker ook, als je van frisse en levendige geuren houdt 🙂

  2. Dat klinkt als een bijzonder parfum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *