Met de L’Oréal Tecni.Art productlijn creëer je verbluffende haarlooks

Wist je dat L’Oréal een productlijn ontwikkeld heeft om jezelf tot kunstenaar om te toveren, zodat jij de meest verbluffende haarlooks kan creëren? Dankzij de producten van Tecni.Art wordt het mogelijk gemaakt om je haar in een bepaalde vorm, model of look te brengen. De producten zitten in een jong, speelse verpakking en zien er alleszins veelbelovend uit.

L’Oréal Tecni.art Depolish Hold 4 – Destructuring Paste Rough Effect zou het haar mat en dof maken. Het product wordt op droog haar aangebracht en hierbij werk je het beste lok per lok. Daarnaast zou het product natuurlijk aanvoelen op je haar.

De pasta heeft een enorm dikke structuur en voelt meteen plakkerig aan. Het aanbrengen van het product op de haren is niet makkelijk door de dikke structuur. De pasta lijkt me ideaal om te gebruiken voor een wet look, maar ik vind het product redelijk plakkerig en vervelend op mijn haar aanvoelen. Het voelt zeker niet natuurlijk aan.

L’Oréal Tecni.art Volume Lift Hold 3 – Root Lift Spray Mousse geeft je haar meteen volume vanaf de haaraanzet en zorgt voor een luchtig effect. De mousse breng je aan op gewassen en handdoek droog haar. Je verdeelt de mousse over je haar met je vingers of een kam en vervolgens kan je je haar in het gewenste model brengen.

Met het warme weer merkte ik dat mijn haar heel futloos werd. Met behulp van een beetje mousse merkte ik een ongelofelijk verschil. Mijn haar kreeg veel meer volume, een hele dag door. Het product voel je totaal niet zitten en heeft ook nog eens een lekkere geur. Wat ik daarnaast ook een enorm voordeel vind, is dat het product je haar niet vet maakt. Je haar blijft er heel proper uitzien, maar dan met meer volume.

De producten van Tecni.Art zitten in een prachtige, jonge verpakking. De verpakkingen zijn heel gebruiksvriendelijk en op elke verpakking staat duidelijk uitgelegd hoe je het product moet gebruiken. De destructurerende pasta maakt mijn haar niet echt dof, maar eerder vrij vet en plakkerig. Een product dat me wel ideaal lijkt om een wet look te creëren, maar door de plakkerige structuur zal ik dit product niet snel gebruiken. De mousse daarentegen geeft het haar enorm veel volume, een hele dag door. Het product maakt mijn haren niet vet, maar geeft wel ongelofelijk veel volume. Een product dat ik liefst dagelijks zou gebruiken!

L’Oréal Tecni Art Wild Stylers Depolish 100ml – €20,99
L’Oréal Tecni Art Volume Lift 250ml – €17,99

Ben jij al bekend met deze producten?

Groetjes,
Michaëla

1 reactie

  1. zegt:

    Wat een groot verschil inderdaad! Ik kende de producten nog niet, maar ik moet ook bekennen dat ik niet heel veel producten in mijn haar gebruik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *