Meet Essie Color of the month june

Maandelijks kiest het team van Essie op Instagram een kleurtje uit dat vervolgens de gehele maand extra onder de aandacht wordt gebracht. Deze maand is het Essie marshmallow dat tot ‘color of the month’ uitgeroepen is. Dit kleurtje is al heel wat jaartjes oud, het is ergens in de begin fase van Essie gecreëerd en behoort tot het vaste assortiment van het merk. Essie omschrijft marshmallow als ‘a cloudy sheer white, perfect for a french manicure’. En daar kan ik mij zeker wel bij aansluiten. Lees verder en ontdekt deze Essie ‘Color of the month’ juni.

Essie marshmallow is nog net geen spierwitte lak. Het heeft een iets wat dunne formule waardoor je voorzichtig te werk moet gaan. Het is dan ook verstandig om er op te letten dat je bij het lakken niet teveel product aan het kwastje meeneemt. Houd je hier rekening mee dan zal het lakken moeiteloos verlopen.

Volledig dekkend is marshmallow zeker niet maar met drie lagen heb je wel een mooi resultaat. Naast dat marshmallow perfect voor french manicure is, zou dit lakje bijvoorbeeld ook als basis voor nail art geschikt zijn.

Naar mijn mening is Essie marshmallow geen sheer lakje maar eerder een semi-sheer tint. Met drie laagjes dekt dit kleurtje net niet goed en je nagelrand blijft zichtbaar. Wellicht dat een vierde laag voor volledig dekking zou kunnen zorgen. Echter breng ik persoonlijk nooit meer dan driee laagjes aan. Wel is marshmallow een mooi en tijdloze kleurtje dat jouw nagels er verzorgd uit laat zien.

Heb jij dit kleurtje ook in jouw stash zitten?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

2 reacties

  1. zegt:

    ik vind het wel een mooi kleurtje 🙂 alleen had het wel wat sneller dekkend mogen zijn ^^

    1. zegt:

      Precies mijn gedachte: jammer dat het niet volledig dekkend is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *