Maybelline Color Show Street Artist – Swatches en Review

Toen ik afgelopen woensdagmiddag het Kruidvat binnen liep en alle vier de lakjes uit de Maybelline Color Show Street Artist tegenkwam kon ik niet anders dan ze mee te nemen. Ik was superbenieuwd naar de lakjes op mijn nagels en eenmaal thuis aangekomen ging ik ermee aan de slag. Maybelline Color Show Street Artist 3De Maybelline Color Show Street Artist-lakken bestaan uit de volgende namen: Boombox Black, White Splatter, Urban Vibe en Alley Attitude. Het zijn topcoats en bevatten stukken van verschillende vormen en maten waarmee je ieder willekeurig lakje volledig kunt oppimpen. Voor deze collectie heeft Maybelline zich door het effect van graffitispetter laten inspireren. Maybelline Color Show Street Artist 1Vandaag review ik de eerste twee lakken, namelijk Boombox Black en White Splatter en uiteraard mogen de swatches niet ontbreken.Maybelline Color Show Street ArtistOm de topcoats en hun verschillende vormen en kleuren goed naar voren te laten komen heb ik ze ook op een witte basiskleur aangebracht. Uiteraard kun je iedere willekeurige kleur gebruiken maar zelf vind ik dat de kleuren op wit het beste te zien zijn.maybelline Boombox Blackmaybelline Boombox Black 3Boombox Black bevat groen (lime) en zwarte stukken in verschillende vormen en maten. Het lakje lakt fijn en de stukken laten zich makkelijk verdelen. maybelline Boombox Black 2maybelline Boombox Black 1Met één laagje heb je al een mooi resultaat maar met twee laagjes wordt het geheel nog intenser. De topcoat kun je naar eigen smaak met meerdere laagjes opbouwen. De combinatie van lime en zwart vind ik wel leuk.maybelline White Splattermaybelline White Splatter 1maybelline White Splatter 2White Splatter bevat naast witte stukken in verschillende vormen en maten ook glitters van verschillende maten in de kleuren paars, groen en blauw. Ook White Splatter lakt fijn en met een laagje heb je al een leuk effect op je nagels. Zo nu en dan moet je het lakje wel even een handje helpen en gericht lakken om er zeker van te zijn dat overal ‘stukken’ verdeeld zijn.

Met de kleurrijke zomer dat ons te wachten staat moet je geen moeite hebben deze lakjes met je outfit te combineren. Het zijn beide leuke lakjes en geven leuke effecten aan je nagels. Erg fijn is dat ze beide redelijk snel drogen.

De Maybelline Color Show Street Artist lakken hebben een inhoud van 7 ml en kosten € 3,99 per stuk. Momenteel kun je deze lakken met de 1+1 actie scoren, dat is voor je portemonnee wel zo fijn.

Heb je deze lakken al gespot?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

11 Reacties

  1. Stoere lakjes en mooie foto’s!

  2. Op de witte ondergrond vind ik de lakjes zelf het leukste! Gaaf effect hebben ze zeg 😀

  3. al heb ik niets met nagellak, wat een geweldige lakjes!

  4. Gave lakjes, vooral White Splatter vind ik wel heel leuk!

  5. Ik vind vooral de tweede erg leuk 😀

  6. Ik ben heel benieuwd naar deze lakjes!

  7. wauw ik vind ze echt heel erg bijzonder en leuk!

  8. Wat zijn ze mooi! Ik kon me inhouden en kocht enkel de blauwe maar toen was die actie nog niet 🙁

  9. Wat een aparte kleuren! Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik hiervan vind…

  10. Wat een aparte maar gave nagellakjes! Geeft een tof effect! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *