Marc Jacobs Honey Eau de Parfum

Een parel in elk parfumkastje is Honey, de nieuwe geur van Marc Jacobs. De bolle flacon is met haar witte polkadot-stippen en vrolijk zwart gestreepte vlindertjes met parel een absolute eyecatcher. De geel-witte bolle dop met haar goudkleurige touch vind ik ook erg leuk. Ik heb een zwak voor heerlijk vrouwelijke geuren en als ze dan ook nog eens een prachtige flacon hebben dan ben ik totaal verkocht. Alleen al om de flacon zou ik Honey in mijn parfumkastje willen hebben.honey marc jacobs 2Honey heeft de elektrische aantrekkingskracht van Marcs kenmerkende polkadot, maar is de geur ook net zo lekker als zijn andere parfums? De flacon krijgt in ieder geval van mij een dikke tien!honey marc jacobs 4Marc Jacobs Honey Eau de Parfum is absoluut een fris en sprankelend parfum dat fruitig opent. Het is een vrolijke geur die je een energieboost geeft. De diverse fruitsoorten, zoals peren en sappige mandarijnen, zijn duidelijk waarneembaar en overheersen naar mijn mening de geur. Honey is exotisch waardoor ik meteen aan een fruitig cocktaildrankje moet denken.honey marc jacobs 3De frisse en fruitige geur waarmee Honey opent verzwakt naarmate de draagtijd toeneemt. De geur ontwikkelt een warme en iets zwoel karakter, te danken aan de warme honing en vanille. Hiermee wordt Honey wat poederig en krijgt het een meer verleidelijke en vrouwelijke touch.

Topnoten: peer, fruitige punch, sappige mandarijn
Hartnoten: oranjebloesem, perziknectar, kamperfoelie
Basisnoten: honing, gouden vanille, zachte houtsoorten

honey marc jacobs ingredDe samenstelling van Honey is in goede balans/harmonie. De geurnoten wisselen elkaar goed af en zijn zeer waarneembaar. Honey is een fris en zonnig parfum dat voor de zomermaanden lekker is. Het is een parfum dat overdag geschikt is en minder voor de avonduren. Honey is wel een geur waar je van moet houden.honey marc jacobs 1De geur is naar mijn smaak te fris. Honey had wat mij betreft wat meer poederiger en warmer mogen zijn. Aan het einde van de draagtijd vind ik de geur iets wat lekker ruiken maar het is geen geur waar ik snel voor zal kiezen. Maar zoals ik al eerder aangaf, de flacon doet het helemaal voor mij!

HONEY MARC JACOBS – DE COLLECTIE
Eau de Parfum30 ml € 51*
Eau de Parfum50 ml € 71*
Eau de Parfum 100 ml € 91*

Honey Marc Jacobs is bij alle geautoriseerde Marc Jacons fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Aanbevolen artikelen

13 Reacties

 1. Deze is zo leuk en heerlijk!

 2. Hij lijkt mij dan juist heel lekker, ik hou wel van fris en wat minder van poederig. Als je van poederig houdt, zijn de Chloé geuren volgens mij wel wat voor jou!

 3. Ik heb de geur al in de winkel geroken, echt heerlijk! En de verpakking is té schattig 😀

 4. Het lijkt mij niet echt wat voor mij qua geur, maar het flesje is wel erg mooi!

 5. lijkt me erg lekker en een super cute flesje!

 6. klinkt lekker ik hou wel van fruitgeur en met het woordje exotisch ben ik verkocht, nu alleen nog testen/ruiken of ik het echt lekker vindt maar tot nu toe klinkt het super goed

 7. Ik heb deze parfum nog nooit geroken, maar ben nu wel heel nieuwsgierig geworden naar de geur. Binnenkort toch maar eens even gaan ruiken. Het flesje vind ik er ook erg mooi uitzien.

 8. Wauw alleen de verpakking is al geweldig!

 9. Ik ben eigenlijk wel benieuwd geworden naar de geur! En de verpakking is inderdaad gorgeous!

 10. De geur klinkt voor mij juist wel goed (hou wel van iets dat het midden laat tussen fris en zoet), maar ik vind (en ik ben hierin geloof ik de enige) het flesje echt verschrikkelijk lelijk, haha! Zou ‘m daarom nooit kopen.

  1. Hahahah, ben je inderdaad één van de weinigen dat het flesje niet mooi vind. Het geurtje vind ik zelf niet lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *