Vang Het Gouden Uur Met Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs weet alle vrouwenharten te veroveren met zijn heerlijke parfums. De bekendste parfum is ongetwijfeld de Daisy Marc Jacobs geur. De bloemige geur met bijhorende bloemige flacons zijn razend populair. Vanaf dit voorjaar voegt Marc Jacobs een nieuw zusje toe aan zijn bekende lijn, namelijk Daisy Love.

De flacon heeft de kenmerkende Daisy uitstraling, maar met een eigen stijl. Even schattig en elegant als altijd. De dop met meerdere bloemen op, werd vervangen door één grote witte bloem met een goudkleurig hart. In het glas is een motief van bloemblaadjes uitgesneden. De parfum heeft een prachtige champagne tint. Daisy Love straalt hierdoor luxe en klasse uit.

Daisy love doet je wegdromen naar een warm strand, starend naar de weerspiegeling van de zon in de oceaan onder een helderblauwe hemel. Een vrouwelijke geur die in het begin overheerst, maar na verloop van tijd overgaat naar een zoete, bloemige en fruitige geur.

Daisy love bevat volgende geurnoten:
Topnoten: Gekristaliseerde gele bosbraam
Hartnoten: ‘Daisy’ bloemblaadjes
Basisnoten: Kasjmiermusk, drijfhout

Daisy Love lijkt op de andere Daisy geuren, maar heeft een eigen sterke en unieke geur. Het is een geur die veel warmer en zoeter is. Het is een eau de toilette, maar de geur blijft erg lang op mijn huid, wat me positief verrast. De flacon straalt rust en klasse uit, net zoals de geur van de parfum. Een zomerse geur die ik veel zal dragen. Het is een warme en zoete geur met een zwoele basis.

Eau de toilette € 55,55 (30 ml), € 73,33 (50 ml) & € 102,00 (100 ml)

Groetjes,
Michaëla

 

Wat is jouw favoriete Daisy parfum (tot nu toe)?

1 reactie

  1. zegt:

    Ik vind dit geurtje, tot nu toe, toch wel de lekkerste uit de Daisy-lijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *