Review | Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette

Ergens in april 2018 introduceerde Marc Jacobs zijn nieuwe geur Daisy Love. Een warme bloemige geur gecreëerd voor de zogeheten millennials. Naast deze geur voegde het merk begin 2019 Daisy Love Sunshine toe aan de lijn en voor lente 2019 de nieuwste creatie Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette. Ik vertel je er graag meer over! Lees je gezellig mee?

Beschrijving Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet is een zoete gourmand-geur met een moderne, transparante bloementwist: de Eau de Toilette mengt het verslavende en onweerstaanbare van Daisy Love met een onverwachte frisse bries. Deze Daisy-geur is levendig en spontaan en viert het zoete geluk van leven in het moment. De topnoten openen met sprankelende witte framboos die mooi opgaat in frisse bergamot en gekristalliseerde kruipbraam. Een hart vol bloemen toont zichzelf dankzij madeliefblaadjes en jasmijnmelksap. Gesuikerde muskus en witte iris houtnoten geven een verdieping aan de de basis die zoet en fris blijft.

Geurnoten

Topnoten: Witte framboos, bergamot, gekristalliseerde braam;
Hartnoten: madeliefblaadjes, jasmijnmelksap;
Basisnoten: gesuikerde muskus, witte iris houtnoten.

Flacon met bloemen dop

Net als haar twee voorgangers komt Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette in de kenmerkende flacon met een bloemen dop in de vorm van een daisy. De flacon komt in een zachtroze uitvoering, net als de bloemen dop met een goudkleurig hart. Het geheel straalt zachtheid en vrouwelijkheid uit. Een flacon om verliefd op te worden!

Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette

Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette is feitelijk het lichtere versie van het origineel. Het is een subtiele, bloemige en heldere geur geschikt voor de lente periode. Wat mij betreft is Daisy het soort ‘veilige geur’ waar je voor kiest wanneer je niet weet welke geur je zou willen dragen. Een geur dat je erbij pakt zonder na te hoeven denken. In die zin is Eau So Sweet een geur dat altijd wel gedragen kan worden.

Of het nou door de zwangerschapshormonen komt of niet, maar Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette heeft mij positief verrast. Ik vind het verbazend genoeg lekker! Moet toegeven dat ik zeker niet verwacht had dat dit geurtje bij mij in de smaak zou vallen, maar het bevalt mij wel. De geur is fris, jeugdige en levendig. Het roept bij mij het blije/vrolijke gevoel van een mooie zonnige dag op. Het straalt een positieve vibe uit.

Ik ben over het algemeen van de geuren van Marc Jacobs geen groot fan maar moet eerlijk toegeven dat Daisy Love en Daisy Love Eau So Sweet wel een positieve indruk bij mij gemaakt hebben. Het zijn beide verfijnd en jeugdige geuren die het gelukzalige gevoel oproepen. En de flacon waarin de geuren zitten is in een woord prachtig!

Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette is wat mij betreft het wel waard om een ritje naar de parfumerie te maken.

Ben jij van de Daisy Love- geuren fan? 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *