Review – Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition

Marc Jacobs is in beautyland een waar icoon en hoewel de meeste bloggers erg over zijn geuren te spreken zijn ben ik hoogwaarschijnlijk een uitzondering. Als het om zijn flacons gaat ben ik een groot fan maar zijn parfums vallen bij mij keer op keer slecht in de smaak. Ik heb met verschillende parfums van Marc Jacobs kennis mogen maken en een ding kun je over zijn geuren zeggen; ze zijn allemaal aan de frisse kant. Laat het nou zo zijn dat ik niets met frisse geuren heb en daarom zijn de geuren van Marc Jacobs niet aan mij besteed.
Ondanks dat de geuren van Marc Jacobs en ik geen match vormen was ik erg benieuwd naar zijn nieuwste creatie Daisy Hot Pink Edition.Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition 4Inmiddels zijn er verschillende varianten van de Daisy-geur op de markt, van eau de parfum tot eau so fresh. Daisy Hot Pink bevat dezelfde geurnoten als de Daisy eau de toilette. De concentratie van de essentiële geurnoten is bij Daisy Hot Pink eau de parfum echter intenser, wat een extra verfijnd, luxueus effect geeft.Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition 6Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition 5Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition is een frisse geur die naarmate de draagtijd vordert vrouwelijk en sensueler wordt. Gelukkig maar, want de opening van de geur neigt enigszins naar een geur voor het andere geslacht. De geur is voor de liefhebbers lekker krachtig en intens waardoor het lange tijd ruikbaar blijft.Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition 3Daisy Hot Pink Edition is een lekkere geur voor de liefhebbers van frisse geuren. Valt de eau de toilette-variant bij jou in de smaak, dan is Hot pink zeker ook een geurtje voor jou!Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition1Hot Pink is niet een geur voor mij, ik word er niet warm van. Ik hoopte op een zachter en wellicht fruitigere geur maar helaas. En om heel eerlijk te zijn verschilt Hot Pink naar mijn mening niet van Daisy eau de toilette. Dat het intenser is kun je wellicht merken aan het feit dat deze langer blijft hangen. Maar dit is dus dan ook het enige verschil als je het mij vraagt.

Marc Jacobs Daisy Hot Pink Edition  € 66 voor 100ml

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

12 Reacties

 1. Ik hou wel van frisse geuren!

 2. Ik vind de flacon er echt prachtig uit zien! De geur klinkt ook heel erg lekker.

 3. Ik vind het flesje echt prachtig. Alleen jammer dat het niet veel verschilt . X

 4. Wat jammer dat ie je wat tegenvalt. De flacon ziet er wel prachtig uit zeg!

  1. De flacon is echt heel mooi, vooral omdat het zwart is.

 5. De flacon alleen al vind ik zo ontzettend mooi! Jammer dat hij jou tegenvalt zeg! De geur past helaas niet bij mijn huid, vind ik heel jammer! Want zoveel geld uitgeven aan alleen de flacon vind ik zo zonde..

  1. dat is inderdaad veel geld als je de geur koopt enkel om de flacon. Ik vind dat de geuren van Marc Jacobs in het algemeen in hele mooie flacons zitten.

 6. Wat een schattig flesje, hij lijkt me lekker! x

 7. Onwijs leuke parfum! De flacon spreekt me echt aan! Jammer dat de geur niet iets voor jou is! Ik hou wel van frisse geuren!

 8. Marc Jacobs Daisy Hot Pink lijkt me zo’nnn lekkere geurtje! Ik moet ‘m gauw is proberen.

 9. Jammer dat je niet zo enthousiast bent. Ik vind het flesje wel heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *