Marc Jacobs Daisy – Eau So Fresh!

Het is geen standaard parfumflesje zoals je wel vaker ziet maar een superschattig madeliefje met in het hart van de bloem de parfum zelf. Deze geur heeft zijn naam te danken aan zijn uiterlijk, namelijk de Daisybloem. Ik stel je graag voor aan Daisy Eau So Fresh. Dit is de frisse en speelse variant van de luxe Daisy geur van Marc Jacobs. Ik moet toegeven dat ik niet bekend ben met de geuren van Marc Jacobs en dus ook nooit eerder aan deze Daisy geroken heb. Toen ik deze ontving was ik dan ook supernieuwsgierig naar de geur behorend bij dit lieve flesje. En…ik ben verkocht.

Wie mij kent weet dat ik dol ben op zoete bloemige geuren. Van die heerlijke vrouwelijke geuren die je het gevoel van wegdromen geven. En in de meeste gevallen bevatten mijn lievelingsgeuren allemaal vanille. Heerlijk vind ik de geur van vanille in parfums. Het kan dus niet anders dan dat Daisy met haar vanille als basisnoot in de smaak zou vallen.

Daisydaisy eau so fresh daisy eau de toiletteDaisy Eau So Fresh – On The Go is speciaal ontworpen om mee te nemen. De fles in de vorm van een Daisy is klein, lichtgewicht en, zeker niet onbelangrijk, een prachtig flesje dat je met trots uit je tas tevoorschijn kunt halen. In één van de vijf blaadjes zit de verstuiver verstopt en de dop is stroef waardoor risico op lekkage wordt tegengegaan. Het flesje past praktisch in elke vrouwelijke handtas, en mocht het toch voorkomen dat de fles in z’n geheel niet past dan heb je altijd nog de optie om de zachte en buigbare plastic bloemen van het flesje af te halen. Op deze manier houd je dus simpelweg enkel het bolletje parfum over.

Nadeel van het flesje is dat deze niet rechtop neergezet kan worden maar uitsluitend liggend, wat weer veel ruimte in beslag neemt.

Daisy jacobs marcDaisy Eau So Fresh is het beste te omschrijven als een verleidelijke, frisse maar bloemige geur. Hetopent met een mix van grapefruit, groene noten, framboos en peer, die voor de frisse geur zorgen. De frisse geur die direct na het spuiten vrijkomt vind ik niet erg lekker maar hierna is gelukkig de beurt aan de bloemen. De noten die het langst blijven hangen bestaan uit musk, vanille en witte houtsoorten en hier ben ik helemaal dol op! Dit maakt Daisy naar mijn mening een lekkere geur.

Daisy blijft lekker lang hangen en afhankelijk van jouw voorkeur kun je in de loop van de dag wat bijspuiten. Zelf vind ik het wel lekker om, wanneer ik een lange dag heb, tussendoor eenmalig bij te spuiten. Zo blijft het geurtje op z’n lekkerst.

Deze Daisy Eau So Fresh – On The Go zal een mooi plekje in mijn handtas krijgen. Het is een lekkere geur die zeker veel vrouwen zal aanspreken.

daisy freshDaisy is niet bepaald een goedkoop geurtje. Voor deze limited edition van 20 ml betaal je,  tenzij je het in de aanbieding scoort, rond de € 35,-

2 reacties

  1. Het flesje ziet er al echt super geweldig en schattig uit! Klinkt heel lekker!

  2. De verpakking alleen al, damn! Hij ziet er prachtig uit, volgens mij is hij ontzettend zacht. Goddelijke geur ook, heel bloemig lijkt mij. Ik heb weleens de parfums van Marc Jacobs geroken, maar kan alleen een bloemige geur voor mij halen, niet verkeerd overigens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *