Mac Object of Affection Pigment review

Een kerstcadeau uitzoeken vond ik dit jaar behoorlijk pittig. Naast dat we thuis surprise doen en bij mijn schoonfamilie ook, kiezen Joost en ik ook altijd nog een extra cadeau voor elkaar uit. Ik stuurde Joost de mediamarkt in en hij wist al snel zijn cadeau. Toen moest ik nog..

We liepen bij Bijenkorf in Eindhoven binnen en ik wist dat Mac dit jaar verschillende Gift Sets had. Gelukkig werd ik al snel verliefd op dit super mooie setje van 5 pigments. En geluk dat ik had want het was namelijk de laatste!

Mac Pigment 2Mac Pigment 3De verpakking is al een eye-catcher op zich, prachtig! De onderkant is gewoon effen zwart met MAC erop en de bovenkant bestaat uit glittertjes en een vintage button van een vrouw. Ik vind het echt super mooi en kan er maar naar blijven kijken!

Mac Pigment 6Mac Pigment 4 Mac Pigment 5Mac Pigment 7Als ik de deksel eraf haal zie je de 5 pigments. Het zijn full-size pigments en je doet er echt een eeuwigheid mee. De namen van de kleurtjes zijn: Whisper Pink, Tan, Rose, Reigning Riches en Heritage Rouge.
Er zijn nog 2 andere setjes verkrijgbaar,  eentje met koele kleuren, van wit-donker. Dus eigenlijk een smokey-eye pigment setje. En dan is er nog een natuurlijker setje dan degene die ik heb. Ik heb iets meer roze en koper tinten erin zitten.

Swatches op mijn arm: Mac Pigment 8Gelukkig kreeg ik de kleurtjes er daarna weer makkelijk af, wat oh-lord wat een mooie glitters! Het is net Roy Donders op mijn arm, haha.

En mijn gemaakte look: Mac Pigment 9 Mac Pigment 10De kwaliteit is enorm goed. Je moet het wel aanbrengen met een wat vloeibaarder product. Ik heb het gedaan met water; ik heb mijn kwast bespoten met water en daarna de kwast in het potje gedaan zodat er glitters aan mijn kwast bleven zitten. Tik het overtollig product af van je kwast, als je teveel gebruikt ga je veel fall-out krijgen. Daarna moet je het product deppend aanbrengen.

Mac Pigment 11Ik ben er echt enorm blij mee en ik weet zeker dat ik ze nog vaak ga gebruiken!

Dit Mac Object of Affection Pigment Set heeft een prijs van €35,00

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

14 reacties

 1. zegt:

  Waaaauw, ze zien er zo geweldig mooi uit! 🙂

 2. zegt:

  Wauw wat een prachtige set is dit zeg! Zoiets wil ik ook graag nog hebben.

 3. Wauw prachtige verpakking en wat een pigmentatie! De kleuren zijn ook helemaal mijn smaak!

 4. zegt:

  Wat een geweldig setje! De kleuren zijn allemaal prachtig en de verpakking is ook zo leuk.

 5. zegt:

  Wat leuk dat je deze hebt! De set is zooo mooi! X

 6. zegt:

  Wat een prachtige kleurtjes!

 7. zegt:

  wauw, wat een prachtige set.! ♥

 8. zegt:

  Wat een prachtige kleurtjes !
  xxx

 9. Ik heb de gold + beige set, maar deze ziet er ook prachtig uit zeg. De kleuren zijn heel mooi en divers, maar passen heel goed bij elkaar!

 10. Prachtige pigments! Mooie look heb je gemaakt ^^

 11. zegt:

  Wauw, wat een mooi setje! Ziet er prachtig uit!

 12. zegt:

  Wauw wat een prachtige collectie! X

 13. zegt:

  Wat een prachtige set zeg!

 14. zegt:

  Oh wauw, ze zijn zooo mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *