MAC Electric Wonder Life in Sepia & Natural Born Leader Review

Toen ik onlangs de lipsticks uit de limited-edition MAC Electric Wonder collectie tegenkwam werd ik heel erg hebberig. Vooral om de verpakking moest ik iets uit deze collectie hebben maar uiteraard is ook de inhoud prachtig. De producten hebben prachtige matte roze marmeren verpakkingen met metallic gouden details. Een ware eye-catcher dus! In mijn shoplog MAC cosmetics lipproducten heb je ze al voorbij zien komen, in dit artikel laat ik de twee lipsticktinten uit de Electric Wonder collectie zien die mij het meest aanspraken. Ben je benieuwd naar dit tweetal? Lees dan gauw verder.

De Electric Wonder collectie van MAC bevat prachtige lipsticks in vijf tinten en drie texturen. Van de vijf tinten kocht ik er twee, namelijk Life in Sepia en Natural Born Leader. Beide tinten heb ik aan de hand van online foto’s uitgezocht en is het maar net de vraag of ze bij mij in de smaak zullen vallen.

Dit tweetal verschilt niet enkel in kleur maar ook hebben ze beide een ander finish, wat ik toch wel leuk vind gezien ik maar weinig lipsticks van dit merk heb. Op deze manier kan ik meerdere texturen in hun collectie uitproberen. Nou.. genoeg gekletst.. laten we de lipsticks maar van dichterbij bekijken. Links op de foto is Life in Sepia en rechts Natural Born Leader

MAC Life in Sepia

Life in Sepia wordt omschreven als een neutrale taupe-bruin tint. Op mijn lippen is het een echte nude tintje, met slechts 1 laagje geeft dit kleurtje al een prachtig resultaat. Dit product heeft een satijn finish, wat wilt zeggen dat het een hoge kleurdekking in combinatie met minimale glans geeft. Life in Sepia brengt heel gemakkelijk aan en voelt op de lippen fijn aan. Het heeft geen matte en ook geen glanzende finish, het zit er tussenin en bevalt mij zeker wel. Life in Sepia is een prachtige kleurtje dat naar mijn mening velen goed zal staan. Maar ook voor elke gelegenheid en iedere seizoen gedragen kan worden. De draagtijd varieert, dit is vanzelfsprekend afhankelijk van wat je gedurende de draagtijd eet. Maar in principe gaat dit kleurtje uren mee.

MAC Natural Born Leader

MAC Natural Born Leader is een kleurtje die ik persoonlijk niet vaak zal dragen. Misschien zelfs nooit meer tenzij ik het met een ander kleurtje kan mixen. Dit kleurtje wordt omschreven als donkerrood, richting de bruin. Zelf vind ik het ook een vleugje roze hebben. Het heeft een matte finish wat dus betekent dat het een maximale kleurdekking in combinatie met een niet-glanzende textuur geeft. Natural Born Leader is een mooie tint en zal ook bij velen prachtig staan. Het is echter bij mij te opvallend en daar houd ik niet van. Ook Natural Born Leader brengt gemakkelijk aan en voelt op de lippen prettig aan.

Al met al vind ik dit tweetal uit de MAC Electric Wonder collectie prachtige lipsticks. Ze zijn fijn in gebruik en geven beide voldoende kleur af. En alhoewel ze beide niet even flatterend bij mij staan ben ik wel positief verrast.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *