Maak kans op een M.A.C Shiny Pretty Things Mini Lipsticks Nude

Doe jij al mee met deze winactie? Twee weken terug was ik jarig en wie jarig is trakteert (op een winactie). Om mijn verjaardag alsnog een beetje samen met jullie te vieren geef ik een M.A.C Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nude weg. Leuk voor iedereen met liefde voor lipsticks. Doe je mee?

MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nude

Maak op Mommyonline.nl kans op deze MAC Shiny Pretty Things Party Favours Mini Lipsticks Nude

 

Liefs,
Nicky

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *